22 Ocak 2020 Çarşamba

Samsung klavye kelime tahmini açma

Samsung klavye kelime tahmini açma

Metin girebileceğiniz alana dokunun. Klavyenin üst kısmında öneriler görürsünüz: İstediğiniz kelimeyi görürseniz kelimeye dokunun. Akıllı yazma bölümünde yer . Yazım tahmini - Klavye alanının altında kelimeler önerilir.


Samsung klavye kelime tahmini açma

Tahmini açmak için gene bu seçeneği kullanabilirsiniz. Android telefonda yazı yazarken Gboard sanal klavye uygulaması. Samsung klavye otomatik düzeltme kapatma.


Otomatik düzeltme kapatma için klavye ayarlarına giriş yaptık. Emoji öner ve Yazarken etiketler öner seçeneklerini açmak gerekiyor. Arama çubuğuna anahtar kelime yazmak yeterli oluyor. Klavye ve giriş yöntemleri bölümünde istediğiniz klavyeyi seçin. Diller ve giriş ekranında, yazım . Sayfaları hızlıca kaydırıp ayarları . Kaydırarak Yazma — Parmağınızı . Klavye açık durumdayken, boşluk çubuğunun solundaki “Dikte Anahtarı” nı arayın.


Kullanıcı oyu: - ‎6. Bu şekilde Galaxy Scihazınız sizin için hala kelimeleri tahmin edecek ve . Arzu ettiğiniz kelime tahminlerden biriyse, yanlış kelimeyi değiştirmek için ona dokunmanız yeterli. Ayrıca imleci yerleştirmek için metin alanına dokunabilirsiniz.


Bu ayarı kapatmak için ise klavye ayarlarından bu işlemi yapabilirsiniz. Nedeni bence türkçeye cok önem vermemeleri. Destek teknodestek. Swiftkey Tahmin Kapatma ? Yapmanız gereken tek şey, arama çubuğuna bir anahtar kelime.


Samsung klavye kelime tahmini açma

Bilgisayarınızda metin yazmak ve girmek üzere fiziksel klavye kullanmak. Panoyu açmak için klavyenin sol üst köşesindeki artı simgesine . Son Görülme Özelliği Nasıl . Mesaj yazarken kelime tahmini özelliğini açarak hızlı bir şekilde mesajlarımızı yazıyor ve gönderebiliyoruz. Bu özellikten biraz daha farklı olarak . Etiket: otomatik düzeltme, otomatik kelime düzeltme, sosyal medya, . Yazılım denetlemesi yapan metin tahmini yapan bu özelliği kapatmak için şimdi. Ste sözlük kapatma veya tahmin kapatma oldukça kolay. Bazıları herkes için en iyi klavye olacak şekilde tasarlanmıştır ve bazıları bazı.


Bütün bunlar, yine de desteklenen tahmin kümesinden çok daha iyi çalışır. Buna ek olarak, bir kilit açma ekranı ve uygulamaya özgü bir şarj modu işlevi içerir. Tahmini veya Kısayolları AÇMAK veya KAPATMAK için, kapatmak ve açmak için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar