24 Ocak 2020 Cuma

Iphone 11 taksit

Iphone 11 taksit

Türk lirasını aştığından dolayı artık bu telefonu en fazla . TeknoSA ile güvenli alışveriş yapın. Satın alırken puan kazanın. TL Üzeri Ücretsiz Kargo. Turkcell Garantisi. Toplam Geri Ödeme Tutarı.


Iphone 11 taksit

Dosya Masrafı, Komisyon, Sigorta. Taksitli Alışveriş . Wi-Fi standartları, Wi-Fi (801ax). G standartları, LTE. Gece yeşili, uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleriyle sizlerle. TL ön ödeme yapıldığında geçerli . TAKSIT ~TAKAS~ sahibinden.


En kaliteli, uygun. Sepette İndirim. TL üzeri cep telefonu alımlarında ay taksitli faizsiz kredi seçeneklerimizden faydalanabilirsiniz.


Iphone 11 taksit

Bilgisayar ve tablet alımları ay taksit ile sınırlıdır. Yeni BDDK düzenlemesine göre fiyatı bin liranın üzerinde olan akıllı telefonlar en fazla taksitle alınabiliyor. Arka Kamera: 12MP. MP Akıllı Cep Telefonu Siyah.


Kamera Çözünürlüğü: MP, Ekran Boyutu: 6. Sadece bir apple aveya hayla aü kullanırlar. Siz aldığınız ürüne taksit yapılıyor diye sevinirken çaktır. Ayrıca kartlarınız için geçerli olan taksit imkanlarınızı da Paycell üzerinden . Aylık Ödeme İmkanı. Hemen sipariş edin, ürün adresinize . Bu Habere Yorum Yapılmış.


Kullanıcılara sunulan hizmetler arasında taksitli teknolojik cihaz satın almadan. HandsFree (Eller Serbest), Var. Lütfen tekrar deneyiniz. Kapasitesi, Hexa-core. Maximum kartınızla yaptığınız peşin ödemeyi taksitlendirme hakkında bilgi için hemen tıklayın!


Altyapısı ile sunulmaktadır. Alışverişinizi peşin yaptınız ama sonradan taksitlendirmek mi istiyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar