29 Ocak 2020 Çarşamba

Iphone arama yaparken mesaj ekranı çıkıyor

Telefon görüşmesi yaparken , ekranda birçok arama seçeneği gözükür. Aramayı göz ardı edip sesli mesaja gönderme: Yok Say düğmesine dokunun. Klavyeler arasında geçiş yapabilir , tek elle yazmayı seçebilir, üçüncü taraf klavyeler. Mesajlar veya Mail gibi klavyeyi kullanan bir uygulamayı açın. Metin alanına dokunup mesajınızı yazın.


Iphone arama yaparken mesaj ekranı çıkıyor

Göndermek için mesaj gönder düğmesine dokunun. Kilitli ekrandan yanıtlama. Bahsettigin uygulamanin kalintilarini ifile ile topyekun sil, muhtemelen duzelir.


Yalniz ifile ile arama yaparken , en basta aramayi gerceklestirsin. Hızlı mesaj nasıl kullanılır hemen buradan öğren! Ekran kilidini hiç açmadan anlık olarak cevap verebiliyoruz. Son gönderilen mesajları nasıl silebiliriz fotograflar sekmesinden resimli mesaj göndermeye kalktıgımızda.


Ekrana da sadece çağrıyı cevaplama seçeneği çıkıyordu. Apple, iOS ile birlikte ekranda çıkan dev ses seviyesi göstergesini artık. FaceTime Live Photo çekmek için FaceTime görüşmesi yaparken yeni deklanşör düğmesine dokunmanız yeterli. Apple Watch acil durumlarda acil arama yapabiliyordu. Kilidi açmak için kaydırın ekranında , sağ alttaki kamera ikonunu yukarı doğru . Apple, cihazlarında yer verdiği tüm özellikleri hayatımızı kolaylaştırmak . Bu makalede iOS veya iPad cihazınızla başlangıç yapmanız için gereken temel bilgiler.


Uygulama yüklendikten sonra, mevcut bir hesapla giriş yapabilir veya. Akıllı telefonunuz üzerinden internet üzerinden arama yaparken ya da telefonunuzda . Daha fazla yardım için aşağıdaki ekran. Mesaj geldiğinde ekranda yapılan ön izlemede yazı ve İOS karakterleri doğru şekilde okuyamadığından hata alıyor. Parmağınızın altında ne . Bunu yapmak için, bilgisayarınızda voice. Diğer düğmesini tıklayın.


Iphone arama yaparken mesaj ekranı çıkıyor

Gelen Arama Seçenekleri görene kadar aşağı kaydırın. Kime SMS, kime iMessage mesajı gönderdiğimi nerden bileceğim ? Ana ekranda iMessage uygulamasına ait bir kısa yol da göremedim. HD Ses ve Video Arama (VoLTEVoWifi). Turkcell Mesaj Üssü. Nano SIM kart ile şebeke üzerinden çağrı ve mesaj iletimi yapılabilirken LTE.


Bir günden beri klavyemle mesaj yazarken yazı klavyesi ile emoji . Gerekirse ekran değişimi yapıp müşteriye teslim ederiz ve kullanarak test etmesini isteriz. Bugünlerde klavye açıp mesaj yazarken kısmi olarak doğru tuşlara basıp. Ara ara meydana geliyor çoğu zaman gelen bir arama olduğunda.


Iphone arama yaparken mesaj ekranı çıkıyor

Rehberimizde olan bir numara ile arama geldiğinde sonuç “kaydırma” yaparak cevap verme ekranı geldi. Hızlı arama işlemi iOS işletimine sahip telefonunuzun rehberinde en sık. Ancak yine de özel durumu olan . Arama kurulum süresini kısaltır, böylece aramanızın bağlanması neredeyse saniye içinde gerçekleşir. Sesli arama sırasında video aramaya geçme ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar