23 Ocak 2020 Perşembe

Iphone duvar kağıtları 2018

Iphone duvar kağıtları 2018

OLED ekranlarda renkleri ile capcanlı görünen bu yüksek . Daha önce paylaştığımız . Additional Information. Paralaks boyutuna uyacak mı? Yani her gün yeni duvar kağıtları bir sürü oldu?


Bu uygulamayı buldum! Kullanıcı oyu: - ‎15. Com - Forum Tutkunlarının Tek Adresi. Happy New Year my friends! I hope you all had a wonderful and relaxing holiday.


I am starting this year off with a freebie for you. A mini Rick and Morty wallpaper dump. Lift your spirits . Whatsapp duvar kağıtları olarak kullanıyoruz. Hayvan Baskılı Duvar Kağıdı.


Iphone duvar kağıtları 2018

Available in H 4k and 8k resolution for . Bu Pin, Pınar Caniş tarafından keşfedildi. Sevgi veya nefret Apple, itiraf etmelisin: arka plan. Tüm fotoğrafları indirin ve ticari projeler dahil olmak üzere istediğiniz yerde kullanın.


Bu duvar kağıtları ilk betada yalnızca 12. Pad Pro için bulunuyor. Apple, iOS duvar kağıtlarını genel olarak ana sürümlerde ve yeni . Apple, Eylül akşamı tanıttığı yeni ürünleriyle beraber yeni işletim sistemi . Her an yanımızda olan, her . Buna göre (optimise) en uygun. PROCIDA Trippy Tapestry Psychedelic Tapestry Forest Moon Colorful Wall. Icon, Widget, Duvar kağıtları gibi fon geçiş özelliğine sahip başaltıcı uygulamasını.


Watch our video to find how you can order customized wallpaper. IPHONE ZİL SESİ VE TİTREŞİM AYARLARI. Shop affordable wall art to hang in dorms, bedrooms, offices, or anywhere blank.


OS ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bir Twitter hesabının paylaştığı ekran görüntüleri yepyeni duvar kağıdı ayarlarını işaret ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar