22 Ocak 2020 Çarşamba

Iphone arama ekranında mesaj kutusu

Bir yazışmanın ilişiklerini bulma. Telefon görüşmesi yaparken, ekranda birçok arama seçeneği gözükür. Aramayı göz ardı edip sesli mesaja gönderme: Yok Say düğmesine dokunun. Bu efektlerin ismi ise Eko ve Spotlight oldu.


Iphone arama ekranında mesaj kutusu

Tuşları kullanarak (rehberden değil) yaptığınız son arama , yeniden ekrana gelecektir. Adres kutusuna mesaj göndermek istediğiniz kişilerin isimlerini veya kullanıcı adlarını girin. Son gönderilen mesajları nasıl silebiliriz fotograflar sekmesinden resimli mesaj göndermeye kalktıgımızda. OS ile beraber gelen bildirim. Ana ekranda iMessage uygulamasına ait bir kısa yol da göremedim.


Tıpkı bizim konuşmamızın aynısı onada gitmiş, yazdıklarımız birebir mesaj kutusuna düşmüş. Turkcellde imessage aktivasyon problemi var özellikle numara. Seçeneklerin tam bir listesini görmek istersen arama sorgusu çubuğuna “color iMessage” yaz ve Araya tıkla.


Iphone arama ekranında mesaj kutusu

Ekrana istediğiniz süre bas-çek yaparak saniyeye kadar istediğiniz tarz bir titreşim. Son olarak, virgülden sonra dahili numarayı girin ve Arama düğmesine basın. Yakınlaştırma işlevini açın ( kutuyu işaretleyin).


Merhaba arkadaşlar, iOS 6. Telegram ile her türlü mesajı , fotoğrafı, videoyu ve dosyayı (belge, zip, mpvb.). WhatsApp görüntülü arama aldığımda kamera ekranım siyah olarak karşıya gidiyor. Tekrar gönderdim ve telefonunuz perte çıkmıştır diye mesaj geldi. Kişi arama sonuçlarından mesaj , telefon araması veya FaceTime araması başlatın.


WhatsApp, kullanıcıların mesaj alıp göndermeleri için HTTPS ile korunan bir web. OS cihazınızdan App Store uygulamasını açın ve arama kutusuna. Bu numaraların konuştuğunuz kişinin ekranındaki numaralarla eşleştiğinden emin olmak . Postada ayrıntılar mesaj içeriğinde bulunursa, olaylar kendiliğinden. Peek (önizleme) yapabilir, kullanıcı e-posta . Telefon uygulamasındaki sekmeler, soldan sağa doğru sırasıyla hızlı arama , . Sesli mesajınızı kontrol etme. Bazen istenmeyen kişilerden gelen arama ve mesaj gibi girişimlerle mücadele etmek zorunda kalabiliyoruz.


Mesaj bildirimine dokunma. Sorun halinde aşağıdaki mesaj kutusunu doldurup gönderin. AdıAna mesajlar uygulamasında (konuşmada değilken), parmağınızı aşağı kaydırmak, ekranın üst kısmındaki arama kutusunu gösterecektir. Arama kutusunu kullanarak uygulamayı arayabilirsiniz. Yeni ekran gelecek aşağıdaki ekrandaki gibi POP seçin.


Ne mesaj verirse versin aldırmayın Devam, Sürdür seçenekleri ile devam edin. Direct mesaj bölümü için kaybolan fotoğraf güncellemesini. Oluşan konuşma ekranından arkadaşlarınız mesajlarla konuşmaya dahil. Android için yayında olan yeni güncellemenin, iOS sürümü.


PHONE PLUS GB AKILLI TELEFON UZAY GRİSİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,. Kısaca, mesaj yazmak veya internette gezinmek gibi sık yaptığınız şeyler. Tunes güncelleme sürücüsüyle iletişim kuramazsa şu mesajlardan birini. Apple logosu ekranını geçemiyorsanız iOS aygıtınızı yeniden. Windows 10: Sol alt köşedeki arama kutusunu tıklayın, Aygıt Yöneticisi yazın ve Enter tuşuna basın.


WHATSAPP MESAJLARININ ANA EKRANDA GÖRÜNMESİNİ ENGELLEME. Bunun için, “ Ayarlar” ve “Hesap” kısmından “ Numara değiştir” seçeneğini tıklamanız yeterli. Kutusundan çıkarır çıkarmaz istediğiniz aygıtla kullanmaya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar