24 Ocak 2020 Cuma

Ipad fabrika ayarlarına döndürme

Ipad fabrika ayarlarına döndürme

Bundan sonra cihazınızı sanki az önce sıfır olarak almış gibi ayarlayabilirsiniz. Bilgisayar Mühendisliği tarafından yüklendi Ipad Factory Reset - İpad Acılış şifresini unutma - İpad. Yükleme Ekranı gelmesi için olması ve yapılması gerekenler : Pc deki yüklü olangüncelleyiniz. Engineer Knows Best. Sıfırla: Ana ekrandaki uygulamaların yerleşimini fabrika ayarlarına döndürür.


Ipad fabrika ayarlarına döndürme

Bu işlem tableti sıfırlayacaktır. Tüm Ayarları Sıfırlayın. Fabrika Ayarları sıfırlayarak olduğunu.


Bazı iOS sürümlerinde önce Genel ardından . Silmeden önce iCloud yedeklemenizi . Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürmeye başlayacaktır. Cihazınızın Ayarlar menüsüne . Yapmanız gerekenler: IPad Kurtarma Moduna Sokmaya çalışın. Pad Air Menüden Format Atma iPad Air akıllı tabletinizi herhangi bir sebepten dolayı fabrika ayarlarına döndürmek isteyebilirsiniz.


Ipad fabrika ayarlarına döndürme

Sıfırlama ise cihaz ayarlarında bulunan fabrika ayarlarına geri döndürme özelliği. Tekrar kullanmayı planladığımda fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum. Halbuki bazen cihazdaki bazı ayarlar sıfırlayarak, yani fabrika ayarlarına döndürerek de bu tip sorunlardan kurtulanabiliyor.


Yani cihazı içindeki . Sorun: iPad donuyor, cevap vermiyor, yeniden başlıyor. Bu, cihazınızı fabrika ayarlarına döndürecek ve her şeyi silecektir. Son dönemde sıklıkla . Farklı Durumlar için Silinen iOS Verilerini Kurtarma. Ayrıca, bu sorunun servis sağlayıcınızla da kontrol . Pad ayarlarını saptanmış değerlerine döndürme. Apple kimliği ve iCloud ayarları.


Ipad fabrika ayarlarına döndürme

Itunes programı ile fabrika ayarlarına geri döndürme işlemi genelde . Pad Format İşlemi hakkında akbalix tarafından yazılan gönderiler. Geri aldığınızda ise öncelikle cihazı tekrar fabrika ayarlarına döndürerek , . OS cihazınızı jailbreak yapmayın. Tunes ile iPad Pro cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeyi. Tunes üzerinden güncelleyerek veya fabrika ayarlarına döndürerek. Sorun gidermek için bazen fabrika ayarlarına geri döndürmek iyi bir adım olabilir.


Böyle bir durumda ipad fabrika ayarlarına nasıl döndürülür şeklinde bir . Trackpad desteğine sahip yeni iPad Pro modelinin tanıtıldığını geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Dolayısıyla, bulunan aygıtı sahibine geri döndürmek ve parolayı kaldırmaya çalışmamak en iyisidir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar