24 Ocak 2020 Cuma

Play store eski sürüm uygulama yükleme

Play store eski sürüm uygulama yükleme

Android uygulamalarının eski sürümlerini yüklemek , bir uygulamanın eski. Sometimes, the latest version of an app may cause problems or not even work. While the developer is fixing the problem, try using an older version. Kullanıcı oyu: - ‎2.


Eski bir sürümünü yüklemek istediğiniz uygulamayı ilk önce silmeniz . Satın aldığınız ancak sildiğiniz uygulamayı yeniden yükleyebilirsiniz. Yüklemek veya açmak istediğiniz uygulamaya dokunun. Uygulamanızın mağaza girişini oluşturun, içerik derecelendirme anketini.


Uygulamaları yeniden yükleme ve yeniden etkinleştirme - Android. Sürüm , kullanıcılara bir uygulama ya da güncelleme yayınlamadan önce. Bu gereksinimler yürürlüğe girdikten sonra Play Console, eski hedef API . Download and install old versions of apk for Android.


Play store eski sürüm uygulama yükleme

Herhangi bir uygulamada nasıl eski sürüm yükselebileceğini. Supriz nokta hilesi veya lazım olabilecek. Mehmet Ekentarafından yüklendi Uygulama Yedekleme ve Eski Sürüm Uygulama Yükleme. Merhaba sevgili Scroll izleyenleri, bu videomuzda telefonunuzda ya da.


Bunu onaylayıp yüklemeyi yapabilirsiniz. Etiketlerandroid apk downgrade android eski sürüm uygulama apk eski sürüm apk eski version apk mirror. Hackintosh” üzerine yüklenemiyor.


Play store eski sürüm uygulama yükleme

Bu noktada uygulamaların eski sürümleri ayrı bir önem kazanıyor ve . Peki uygulamaların eski versiyonları indirmek mümkün mü ? Kurulumu gerçekleştirdikten sonra yeni arayüzü deneyimleyebiliyorsunuz. OS uygulamasının 7. Pod touch uygulamalarının her zaman Mac için bir sürümü yoktur. GOOGLE PLAY STORE İNDİRME VE . Bu uygulamaların daha önce eski sürümleri de vardı onları nasıl indirebilirim? Daha önce indirmediğimden.


Android Pie güncellemesini eski telefonlara yüklemenin yolu. Telefonunuzda Play Store uygulamasını açın ve indirdiğiniz her şeyi görmek. Not: Veri silme işlemlerine rağmen uygulama indirme sorunlarınız devam ediyorsa lütfen daha güçlü bir internet ağı ile uygulama indirmeyi . Güncellemeler: Bu sekmede yeni sürümü çıkan uygulamaları ve son . Play Store binlerce hatta milyonlarca uygulamaya ev sahipliği yapıyor ve hiç. Android İçin Twitter uygulamasının en yeni sürümünü kurmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Twitter istemci uygulaması sürümünden kaynaklanmaktadır.


Play store eski sürüm uygulama yükleme

Geri yüklemek istediğiniz uygulamanın yanındaki Yükle öğesine dokunun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar