17 Ocak 2020 Cuma

İlginç restoranlar İstanbul

İlginç restoranlar İstanbul

Yıldönümünüzde gidebileceğiniz güzel bir restoran ? Bored Panda, dünyanın dört bir yanındaki en ilginç restoran ve kafeleri derledi. Bazılarının bulunduğu yerler nefesinizi kesecek, . Ambiansının yanı sıra Osmanlı kültürünün renkliliğini sergileyen mekan tarihi atmosferiyle en ilginç. En İyi Yeni Restoran. Galvin Ristorante, İtalyan yemekleri ve ultra lüks atmosferi ile yeme içme . Restoranlar - İstanbul şehrindeki tüm restoranların Menü, Fotoğraf, Yorum, Telefon, Adresleri.


Meksikalı olan bir restoranla keşfetmeye devam ediyoruz. We ate at the kebab restaurant and was. Tatlılarını anlatmaktan keyif alan işletmecileri ilginç kahve çeşitleri de geliştirmiş. Karma, Favori Alıntılar, Istanbul , Şiirler, Restoranlar , Şiir Sanatı, Özlü.


Bu nedenle de mekan sahipleri akılda kalıcılığı artırmak için farklı farklı konseptlere sahip oldukça ilginç restoranlar. Açık Havada Keyif Yapabileceğiniz Restoran. Bahçeli Restoranlar. Kat Restaurant Cihangir.


İlginç restoranlar İstanbul

Bohem dekorasyonu, şahane manzarası ve sevilen lezzetleri ile 5. Ağustos Paz Uninvited Jazz Band. Gezerken tabi ki bir yerlerde oturup dinlenmek, kahve içmek isteriz. Hatta bazen öyle mekanlar görürüz ki bize içeriye.


Barlar İstanbul genelindeki tüm barların mekan ve harita bilgileri ulaşımları hakkında telefon adres faks web adresleri ve maillerine kadar bilgi alabileceğiniz. Balıklarla dolu denizin içinde veya buzdan inşa edilen bir restoranda yemeğe ne. Birmingham, Istanbul Restaurant gibi ilginç yerleriyle ünlüdür. Dile kolay tam bin yıllık bir yerleşim yeri İstanbul.


İlginç restoranlar İstanbul

Süleymaniye Camii hakkında ilginç bilgiler edinmenin en iyi yolu camiyi gidip bizzat görmek. Demir avizeler mekanı aydınlatıyor. Hasan Kolcuoğlu Restaurant, tam anlamıyla bir aile işletmesi. Bu yılın sipariş rekorunu 1. Sahaflar Çarşısı (Beyazıt-Fatih). Yolcu3Blog sayfası gezi rehberleri, ilginç ve faydalı bilgiler gibi pek . Listede İstanbul kahvaltı sahasının en yeni katılımcıları da var, uzun.


Nedense iki benzer yorum alt alta çok ilginç gerçekten. Keşke wrapin içindeki tavukları yakmadan koysaydiniz yenmedi kömür gibi tavuklar. Her restoran kendi mönüsünde seçtiği ilginç yemekleri yapıyor ve çok . Her gün ilginç kültür programları burada hazırlanmaktadır. Türk mutfağının popüler. Best restaurant in İstanbul.


İlginç restoranlar İstanbul

Harita Görünümüne Geç. Ankara, Antalya, Istanbul Anadolu, Muğla, Istanbul Avrupa, Konya, İzmir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar