28 Ocak 2020 Salı

Samsung telefon dili değiştirme

Bu durumda dil ayarını değiştirmemiz gerecektir. Ana sayfa ekranından, Uygulamalar ekranına erişmek için yukarı veya aşağı hızlıca kaydırın. Buraya iyi veya kötü yorumlar yazanlar var. Eyvallah, Bişey dediğim yok. Desteklenen ülkelerde dil seçeneği.


Samsung telefon dili değiştirme

Her gün birden fazla dil kullanmak? Genellikle akıllı telefon. Android dil ve klavye ayarları. Samsung telefon klavyede dili nasıl değiştirilir. Kullanıcı oyu: - ‎2.


Teknoloji firmalarının yeni çıkan güncellemeleri paylaşmasının ardından bazı akıllı telefonlarda dil değişikliği olabiliyor. Instagram Dil Ayarları işleminin nasıl gerçekleştirileceği konusunda rehber yazılarına yönlendirdi. Mobil Cep telefonu. Dil ayarlarınızı değiştirme.


Twitter hesabınıza giriş yapın. Profil simgenize tıklayın, açılır menüden Ayarlar ve gizlilik öğesini seçin. Hesap ayarları bölümündeki . Anlatacağım işlem kesin sonuca . Yeni bir güncelleme ile bu sorunu giderebilir misiniz.


Aygıtınızdaki ayarları değiştirmek için lütfen aşağıdaki adımları uygulayın. Netflix hesabınızda kullandığınız dili değiştirmek mi istiyorsunuz? Dili nasıl değiştiririm? Türkçeye çeviriyoruz.


Samsung telefon dili değiştirme

Ya da izlediğiniz film ve dizilerde seslendirme dilini veya alt yazı dilini. Seslendirme, alt yazı veya Netflix profiliniz yanlış dildeyse ya da tercih ettiğiniz dil , bir dizi veya filmde bulunmuyorsa aşağıdaki talimatları izleyin. Dil ve Bölge ayarlarınızı değiştirmek için: Ayarlarınıza gidin. Her zaman kullanıcı seçilen Rus arayüzü ile bir akıllı telefon alır.


Varsayılan olarak İngilizce olan Zoom arayüzünün dilini ayarlar kısmından değiştirebilirsiniz. Eğer bu işlemi akıllı telefon ya da tablet üzerinden yapmak isterseniz farklı bir dil seçeneğinin olmadığını göreceksiniz. Dolayısıyla aşağıdaki adımları izleyin:. Telefondaki dil nasıl değiştirilir. Bu tutoda dili değiştirmenin en iyi yolunu öğrenin.


Samsung telefon dili değiştirme

Bunun için birkaç tıklama yapmanız yeterli. Altyazıyı veya seslendirme dilini değiştirme. SDH için bir seçenek .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar