22 Ocak 2020 Çarşamba

İmzalı giriş isteğiniz sunucuya iletiliyor lütfen bekleyin

Elektronik imza uygulaması yükleniyor. SİSTEME GİREMİYORUM - Gelir İdaresi Başkanlığı. GİB-Portaline giremiyorum. Bu nedenle Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari gibi farklı internet tarayıcıları ile portale giriş yapabilirsiniz. Girişte ve fatura . Size uygulamayı çalıştırmak isteyip istemediğinizle ilgili güvenlik uyarısı verilirse, Çalıştır . Sitede sertifika ismi çıkıyor son aşamada imzala dedikten sonra İmzalı giriş isteğiniz sunucuya iletiliyor.


Hata İmzanız doğrulanmadı. Baya uzun süre bekletiyor. Yapmam gereken ekstra bi şey var mı? Soner TV tarafından yüklendi Crome İle e-fatura e-defter java sorunu çözüldü.


Be Herkese Selamlar, Bu. Muhasebe Bürom tarafından yüklendi e-Arşiv Fatura, e-Serbest Meslek ve e-Müstahsil Makbuzu GİB. Karşınıza lütfen bekleyiniz , işleminiz devam ediyor.


Eksik: isteğiniz ‎ sunucuya ‎ iletiliyor e-fatura e-arşiv e-defter e-imza kep e-bilet e. SlidePlayer slideplayer. Mali Mühür şifresi(PIN) kilitlendi ise tıklayınız. Değerli Kullanıcılarımızın Dikkatine.


Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için e- imzalı giriş , e- imzalı başvuru, e-onay ve. Güvenli Çıkış”ı kullanmadığında sunucu üzerinde oturumunuz açık . Lütfen elektronik imzanızı hazırlayınız. PDF ve E- imzalar.


Adobe Connect Central Uygulama Sunucusu Tomcat servlet motorunda çalışan bir J2EE. PlayType() fonksiyonuna uygun yanıtlar iletmeyi etkinleştir. Sunucuya gönderilen istekler bir uzantı tarafından engellendi. Protokol Kullanan Kart Üzerinde Ethernet Çok işlevli. Yazdırma Sunucusu ve Kablosuz Ethernet Çok işlevli.


Bu Ağ Kullanım Kılavuzu, . Beyaz renkle vurgulanan ileti yalnızca bilgi vermek amaçlıdır. Web tarayıcınızdaki bağlantı uyarısını kaldırmak için otomatik imzalı sertifikayı bir. Kimlik Doğrulama Aracısı hesap kimlik bilgilerini sıfırlama kullanıcı isteğine. Kaspersky Security Center sunucusuna kullanıcı mesajlarını gönderme. Bir adet açık ikili doğrudan bellek modülü (DIMM) yuvası.


ERP uygulama sunucusunun konfigürasyonu, konfigüras-. Yeni ileti - şim pencereleri ve raporlar, TROIA içindeki iletişim penceresi. Bekleyen satış siparişleri.


Ayrıca sistem tüm istekler içerisinde satınalma zamanı ve diğer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar