29 Ocak 2020 Çarşamba

Iphone 5s anakart fiyatı

Iphone 5s anakart fiyatı

Cep telefonu anakartı uygun fiyatları , marka uyumlu çeşitleri ve sıfır, ikinci el seçenekleri. Sadece Parça Amaçlı Anakart 5S. Telefon yedek parça ürünleri, tüm marka, modeller ve uygun fiyatları ile n11. Icloudsuz yurt içi gb - letgo.


Iphone 5s anakart fiyatı

Biraz araştırmadan sonra anakartta nand flash belleklerinde . Ne tamiri gerekiyor? Dış ekran değişimi (ekran camı kırıldı) . Arıza ve fiyat tespiti için cihazınızı adresimize ulaştırırsanız yardımcı olabilirim. Diğer hasar (garanti kapsamı dışında). Tüm fiyatlar Türk lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir. Kullanıcı oyu: - ‎oy - ‎En düşük: ₺2.


Eçıkma orjinal siyah ekran mevcut fiyatlar uygun isteyene kargo isteyene denizli ici elden teslim hepsi denenmiş test . Kargo ücretsiz, hemen satın al! Her şeyden önce, elbette, bunun fiyatı cihazın üretimine ve . Anakart üzerinde meydana gelen darbe ve sıvı teması sonucu oluşan hasarlar. Mobil müşterilere özel fırsatlardan yararlanmak için tıklayın!


Iphone 5s anakart fiyatı

Fakat unutulmamalıdır ki en doğru fiyat cihazın arıza tespiti yapıldıktan sonra atölyede belirlenir. Tüm apple ürünlerinde kaliteli ve hızlı onarım sunan firmamız, anakart tamiri yaparak size uzman çözümler sunar. See full specifications, expert reviews, user ratings, and more. Satıcı Sayfasını Gör.


AnaSayfaApple Yedek Parça Fiyat Listesi. Ekran Değişim Ücreti. Cihaz Değişim Ücreti. Pil Değişim Ücreti. S , Plus Nand Flash.


Iphone 5s anakart fiyatı

DrMac Sertifikalı Servis Merkezi hızlı, kaliteli anakart onarımı sağlar. Esnaflarımız bu hassas işi . IPHONE TAMİRİ VE EKRAN DEĞİŞİMLERİ DAKİKA İÇERİSİNDE YAPILIR. ANAKART ve EKRAN DEĞİŞİMLERİ GÖZ ÖNÜNDE YAPILMAKTADIR. Stokta var el telefon letgo feelingssmu.


Motherboard Tested Battery Lcd LCD Comp. S Fiyatı En Ucuz Fiyat Avantajı ve İndirim Seçenekleri Cimri. Htc, Samsung, Sony, Lg Markalı çalışan ve çizik hasarı olmayan tüm telefon modellerinizi. Fiyatlar sürekli güncelliğini yitirdiği için .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar