7 Nisan 2020 Salı

Ö ile başlayan kelimeler

L Ö ile başlayan veya başında İL Ö olan kelimeler adettir. Sonu Ö ile biten adet farklı sözcük . Türkçe araştırmalarınızda kullanabilirsiniz. Scrabble, Kelimelik vb.


Vikisözlük:Sözcük listesi. Yorum eklemek için Giriş yap.

Türkçede Ö harfi ile başlayan hangi kelimeler bulunur? Maddeli Günlükler, Çocuk. Find this Pin and more on sesli harfler by Berrin Basyar.


DEMEK: Rüyasında ödeme yapmak, hayatı boyunca para sıkıntısı çekileceğine yorumlanır. DÜNÇ VERMEK: Para ve eşyayı başkasına ödünç olarak . Latincede öksürük önleyici anlamına gelen “Tussilago farfara” ismiyle adlandırılan bir papatyagiller familyasındandır. Adından da anlaşılacağı üzere . Oyunu oynamaya başladıktan sonra akılda tutmanız gereken tek bir basit hedef: Kelime yığınını çökertmek için tüm gizli kelimeleri bulun!

Burada, Kelime Sörfü . O VE Ö HARFİ İLE BAŞLAYAN KELİMELER. Osmanlıca Sözlüğün bu sürümünde aramak istediğiniz kelimeyi kutucuğa yazarak . ZPERİ, Peri gibi güzel. ZGECAN, Cana can katan.


N, Kendini yücelt, zaman, kez, defa. ZSU, Besleyici su, besisuyu, . Ziyaretçi konuyu incelemekte. Kelimeleri harfler, başlayarak ö (sözler):. Aşağıdan bu kelimelere göz atabilirsiniz.


O- Ö Harfiyle Başlayan Eşyalar. Harfi ile Başlayan Deyimler ve Kısa Anlamları. En ucuz şekilde bu fesadın önünü almak . Faruk” kelimesiyle adlandırılmıştır. Sponsorlu Bağlantılar.


BEĞEN Paylaş Paylaş. Son derece gururlu insanlar, susmayı ve .

Bazı kekemeler sesli harflerle başlayan kelimeleri söylemekte zorlanırlar. Genellikle hız ve dudak kekemeleri sessiz harflerle . A harfiyle başlayan insanlar kendilerinden emindirler ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar