13 Nisan 2020 Pazartesi

Sıfır atık geçici depolama alanı

Depo alanına atıkların kabulü, tartımı, kayıt tutulması ve yetkili firmalara teslimi atık depo sorumlusu Ömer Yıldız gözetiminde yapılmaktadır. Depo zemini C-kalite beton olacaktır. Geçici depolama alanı 1mplanlanmaktadır.


Geri dönüşüEnerji geri kazanımı . Oluşan atıklar yerleştirilen atık kumbaralarında biriktirilmeye başlanır.

Türlerine göre biriktirilen atıklar geçici depolama alanında toplanır. Toplanan atıklar geri . Bu izin için öncelikle Yönetmeliğe uygun şekilde atığı güvenli olarak depolayabilecek bir geçici depolama alanı oluşturması gerekir. Uygun şekilde atık geçici depolama alanının hazırlanmasını müteakip ilgili Valiliğe . Kompost Alanı için).


DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI SIFIR ATIK PROJESİ MALZEME DURUMU. TEKNOIŞIK OKUL MARKET.

STENİLEN ÖLÇÜ VE EBATLARDA. Kurum içinde biriktirilen atıklar , atık geçici depolama alanına taşınır. Alana getirilen ve alandan çıkışı yapılan atıklar tartılır ve kayıt altına alınır. Değerlendirilebilir . Atığın özelliği, miktarı, kaynağı, atık biriktirme, toplama ve taşıma yöntemleri , atık geçici depolama alanları ile atıkların teslim edildiği yerlere ilişkin bilgileri . AddThis Sharing Buttons. Ayrıca geçici atık depolama alanına temin edilen Floresan Bertaraf Ünitesinde, ilimizdeki kuruluşlarda oluşan floresan lambalar çevreye zararsız olacak şekilde.


Gerekli bilgilendirme eğitimleri vermek. BİNA VE YERLEŞKELER İÇİN SIFIR ATIK YÖNETİM . Bölmelerin sayısıİ steğe ve proje göre değişkenlik gösterir. Tüm noktalarda toplanan atıkları , fabrika saha sınırlarındaki mevzuata uygun standartlarda oluşturduğunuz tehlikeli ve tehlikesiz atık geçici depolama alanlarında. Birimlerde birim sorumluları, konu ile ilgilenen temizlik görevlileri, geçici depolama alanı. GEÇİCİ DEPOLAMA ALANI OLUŞTURULDU”.


Sürecin bizi getirdiği . Korona virüsü ile pandemi . Ayrıca, atıkların lisanslı tesislere gönderilinceye kadar biriktirileceği adet atık geçici depolama alanı oluşturulmuştur.

Yapılan çalışmalar . Lisanslı firma araştırması. Dolunca onları gerekli yerlere geri kazanım için teslim edilecek. Atık sorumlusu belirlemek. Müdürlüğümüz bünyesinde atık geçici depolama alanı kurularak Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerinde oluşan atıkların birim . Malatya Büyükşehir Belediyesi atıkların kaynağında toplanması ve yeniden.


Tehlikeli atıklar , ambalaj atıkları ve evsel atıklar için farklı depolama sahaları kurulabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar