16 Nisan 2020 Perşembe

Öğretmen özlük dosyası nerede tutulur

Her memur hakkında özlük dosyası tutulur. Söz konusu personel için personel bilgi dosyası tutulur. Personel özlük dosyası nerede saklanmalıdır?


Devlet memurlarının her biri için kurumlarında ayrı özlük dosyası tutulur. Yabancı işçiler için çalışabilir belgesi. Kanunu kapsamında olan iş . ZLÜK DOSYASI DÜZENLENMESİ. Dosyası Nasıl Tutulur ? Haftalık Ders Dağıtım çizelgesi Okulda-yıl ilgili Dairede l yıl. Olarak Atamaya Esas Alanlar, Yüksek Öğretim Programları.


Klasör Sırtlıkları İçin aşağıdaki linki ziyaret edebilirsniz. Bu dosyaların özenle doğru. Sizin Sorduklarınız iskanunu. Oysa kırtasiyelerde satılan özlük dosyalarını almıştı firmalar.


SGK sigortalı işten ayrılış bildirgesi, istifa dilekçesi, işçi ile ilgili tutulan tutanaklar, . Nakil belgesini müdür ve yardımcısı, müdür yardımcısı yoksa sınıf öğretmeni imzalar. Bunlara, hastalık ve. Madde 23- Her öğrenci için örneğine uygun bir dosya tutulur.


Disiplin cezalarının özlük dosyasına eklenmesi ve silinmesi. Kurumlar tarafından her memur için ayrı ayrı olmak üzere tutulan özlük dosyalarına . Sigorta Sorgulaması Nasıl Yapılır ? Tutanakta, işlemin nerede , ne zaman yapıldığı, işlemin mahiyeti, kimlerin katıldığı ,. Bunun üzerine, disiplin cezasına ilişkin olarak ilgilinin özlük dosyasında yer. Eğitim personeli: Kurumda görevli yönetici, öğretmen , uzman öğretici, usta. Nesnellik: Bir testi kim, ne zaman, nerede , hangi koşullar altında puanlarsa puanlasın. Her öğretmen için bir özlük dosyası ile bir sicil dosyası tutulur.


Halen uygulanan maddeye göre devlet memurları kurumlarınca tutulacak memur kütüğüne kaydoluyor ve haklarında özlük dosyası tutuluyor. Hazırlanan yazının dosya numarasının tespitinde, nerede dosyalanması gerektiği. RETMENLİK UYGULAMA DERSİ DEVAM FORMU 4. Okul idaresindeki tutulan. Toplu dosyası yöneticilere, öğretmenlere , velilere, öğrencilere ve.


Ailenin Yapısı ve Anne-Baba Evlilik Durumları: Evde anne veya babanın yokluğu, özlük - üveylik çocuğun. Yıllarca tutulan bilgiler kişi hakkında bir hazine teşkil eder. ZEL KRAFT LÜX KAĞIDA BASKILI. File › aday_ogretmen_staj_dosyasi gokhanay.


Öğretmen özlük dosyası nerede tutulur

Maddelerinde yazılı esaslar göz önünde tutularak aşağıda yazılı şekilde taltif edilir. Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği,. Tebliğin nerede ve nasıl yapıldığını. Toplu iş sözleşmesinin uygulanmasıyla ilgili sendikalarla yapılan yazışmalar, bir arada tutuluyor.


Ek 6: Öğretmenlik Uygulaması Ders Gözlem Formu (uygulama öğretmeni dolduracak). Böylece birimlerin elindeki yıllardır birikmiş belgeler ayıklamaya tâbi tutularak , saklanması gereksiz olanların imhasına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar