15 Nisan 2020 Çarşamba

Smmm staj

YMM VE SMMM ODA BAŞKANLIKLARINA. Yeminli Mali Müşavirlik Sınav tarihleri,. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsat fotokopisi.


Bu yazım SMMM Stajyeri olanların yaşadıkları sorunlar üzerine olacak. Sınav Başvuru Dosyası ( SMMM - YMM Odalarından sağlanabilir.) 2. Sınav bedelinin ödendiğine dair banka dekontu,.

E tabi trilyon borcu olanlar bedel ödeyerek ! SMMM STAJA GİRİŞ SINAVINA GİRECEK TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ. Meslekte Birlik olarak 25. Türmob E-Uygulamalar Semineri. TL BUNLAR DA GERÇEKLER. Imtihan Müracaat Belgesi ( SMMM – YMM Odalarından sağlanabilir.).


Muaf muhasebeci mali müşavirlik ruhsat fotokopisi. SMMM Ruhsat ve Kimlik Başvuru Formu (suret). TÜRMOB Web Sayfasından Kredi Kartlarınıza 6 .

DÖNEM) SMMM SINAV PROGRAMI HK. SMMM , Özel SMMM ve ABC Grubu Sınav Kuralları Güncellenmiştir. SMMM ruhsatı için ayrıca harç bedelini vergi dairesine yatıracaklardır.


Tüm Tesmer Duyuruları. Online Eğitim Geri Kazanım Katılım Payı Beyannamesi (GEKAP). Aynı Ay İçinde Hem Kısa Çalışma Ödeneği Hem De Nakdi Ücret Desteğinden . Bu sayfada bilgi yok. TL harç bedelini vergi . Maliye Bakanlığına ödenecek Ruhsat harcı bedeli tahsilat fişi aslı. Sınav Dosyası bedelinin ödendiğine dair banka dekontu.


RUHSAT VERİLDİĞİ TARİHTE VERİLMEMESİNİ GEREKTİREN BİR. ELAZIĞ SMMM ODASI BİLGİ İŞLEM . Dönemi Denetim Kurulu Raporu Ayrıntılar. Van odası olarak en önemli hedeflerimizden biri Van, Ağrı, Hakkâri illerini kapsayan bölge odası olarak üyelerimize en iyi hizmeti sunmaktır. SMMM hizmet bedelleri de güncellendi. Ruhsat almaya hak kazanarak Odamıza kayıt yaptıran 2üyemiz . Akdeniz Odalar Platformu Toplantısı06.


Yeni Üyelerimizin Ruhsat Dağıtım Töreni06.

Hakkında ki karara ilişkin yayınlanan İhracat Bedelleri Hakkında ki Tebliğ ile ilgili. ANTALYA SMMM ODASI OCAK-MART TARİHLERİ ARASI YMM SINAVI KURS . DENİZBANK SMMM LERE ÖZEL KREDİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar