18 Şubat 2019 Pazartesi

Google chrome koyu tema yapma

Tarayıcınızı koyulaştırın. Koyu Renkli ve Siyah Temalar. Ancak internet siteleri bu konuda yavaş kalıyor. Hatta kendi aralarında farklı bir tarayıcı yapmaya çalıştıklarına dair haberler var.


OS ve üzerinde bir sürüme geçiş yapmaları gerek. Bu yazımızda sizlere .

Bütün bunlara şu anda ve bir süredir eklemeliyiz, krom karanlık tema ile uyumludur. Chrome eklentisi , yükleyin ve işini yapmasına izin verin. Kurulum oldukça basit.


Karanlık moduuygulaması. Kullanıcı oyu: - ‎6. Merhabalar, bu konumuzda Chrome siyah tema kullanma konusunda siz. Yeni özellik, Chrome gibi bazı popüler uygulamalarda henüz kullanılamıyor. Chrome yeni güncellemesiyle karanlık mod seçeneğini ekledi.


Windows 10`da farklı bir işlem yapmanız gereklidir.

Sizlere bu yazımızda. Sisteminizde koyu temayı seçtiğinizde, Chrome tarayıcınızı açtığınızda otomatik olarak uyum sağlayacaktır. Whatsapp koyu tema geldi. Bunun önüne geçebilmek için ise tema üzerinden arka plana yerleştirilecek koyu renkli seçenekler bulunuyor. Kolay şekilde chrome üzerinden karanlık temayı etkinleştirebilir ve.


Yakın bir zamanda gittikçe popülerliği artan karanlık temalara bir yeni uygulama daha eklendi. Yorum yapmak için tıklayın . Daha sonra Android Chrome UI dark mode bölümünü Enabled yapın. Bu işlemleri yaptıktan sonra uygulamayı kapatın ve tekrar açın. Stilinizle eşleşen öğeleri seçerek kişiselleştirilmiş bir tema oluşturun. Varsayılan uygulama modunuzu seçin . Bunu yapmak için bir sekme seçerek araç çubuğuna uzak konumda . Siyah Tema Nasl Yaplr mp3.


Instagram şu ana kadar tema ayarı yapmanıza olanak sağlamıyor. Dark Mode Theme for . Genel bir kural olarak çerçeve resmi en koyu , sekme arkaplan rengi en . Zaman içerisinde birçok web sitesi koyu tema özelliğinide bu sebeple aktif etmiş oldu. Bu modu aktifleştirmek için çok basit birkaç işlem yapmamız gerekiyor.

Buraya bıraktığımız karanlık tema yı eklentinize dahil edin. Eğer Javascript ve CSS bilginiz varsa gündüz açık gece ise koyu temaya geçiş yapmasını sağlayan bir konfigürasyon . Tek yapmanız gereken, hangi temayı istediğinizi seçip uygulamak. Bundan daha kolay olamaz mı? Uygulama yüklendikten sonra yorum yapma bölümünde yıldız verin. Vmos Can be downloaded Via browser or chrome.


GiZLi iÇERiKLERE asdafsdfsdf TARZI YORUM YAPMAK BAN SEBEBIDIR ! Safari, IE, Chrome , etc. INSTAGRAM GECE MODU CHROME ÜZERİNDEN DE . Type in “ chrome devices” into the search bar at the top and click on Chrome. TE EXPLICARE COMO SOLUCIONAR EL TEMA DE LA ACTUALIZACION DE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar