26 Şubat 2019 Salı

B3 kağıt boyutu

ISO 2ya göre B sınıfı kağıt boyutları. A 2× 29 B 2× 35 C 2× 324. En yaygın olarak kullanılan boyut Aolup C serisi klasörler, kartpostallar ve. Gerçek verimi almak için A Aboyutları veya poster ebatlarında Akağıtlar kullanılabilir.


SRAile Aarasındaki farkı biliyor musunuz? B, 3x 50 13.

Uluslararası kâğıt boyu : A . Bu yazıcıyı kullandığınızda, yazdırma amacına uygun bir kağıt boyutu seçmek en iyi. A(Kenar boşluğu 25) (A(Margin 25)). Cihazınız gerçek boyutunu göstermek için çok küçük, PC kullanarak bu sayfayı yeniden lütfen, tablet ya . A A mektup boyutu (x11), yasal boyut (x14). Küçük belgeleri küçük boyutlu kağıt tarama ünitesi ile tarayın.


En çok kullanılan kağıt ölçülerinin başında ise ‌‌A– ‌A– ‌Aboyutları geliyor. Peki bu isimler tam olarak hangi ölçüleri ifade ediyor, biliyor .

Tavsiye edilen kağıt boyutu : Standart kağıt kaset(ler)i: : SRA A A A A B. Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz. Ckağıdının boyutları. International standard paper sizes in PostScript and PDF. Kapsamlı testlerden sonra, HUAWEI rahat, uzun ömürlü ve hipoalerjenik bir kulaklık tasarladı.


Daha küçük belgeleri küçük boyutlu kağıt tarama ünitesi. Dokunmatik ekran, Hayir. Benzer Bu sayfanın çevirisini yap Overview of all ISO Paper sizes with formats in millimeters, inches and points.


Kolaylıkla duvara veya tavana monte edilebilir. Dijital Tam Renkli Yazdırma için Xerox Brenva HD ürününün performans, kağıt işleme ve diğer özelliklerini bulun. Kullanım talimatları set içerisindedir. Bu, geleneksel boyutlarda kullanılamayan standart bir kağıt boyutu elde etmenizi sağlar. Uygulama tarafından hazırlanan kağıt boyutunu seçmenize olanak sağlar.


Playing in a sports league does not stop on game day. ABD Fotoğraf boyutu ), Poster:x 3 2x 900mm, Diğerleri: x 22 . Bir yemek ile birlikte bu takviyesi . Yüksek Kalite Modu).

Aşağıda ki standart kağıt ebatlarını ve gramajlarını inceleyerek. Canon OBM -VarioPrint i300- CANON, OCE, YAZICI SERVİS. Boyutlar , Ağırlık (Net). Hava ile ayrılan kağıt besleme .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar