15 Şubat 2019 Cuma

Sap modülleri

Sap modülleri

Aslında temelinde bir işletmenin . FI: Finansal Muhasebe modülü de diyebiliriz. Sap Modülleri ve Eğitimleri, Sap Gui Kullanımı ABAP Temel Bilgileri. CO modül uzmanının S MM, PP, FI modüllerinde de bilgi sahibi olması gerekmektedir. Bu program fonksiyonel modüller ve teknik modüller olmak üzere çeşitli modüllerden oluşmaktadır.


Sap modülleri

Insan kaynakları yönetimi, . Bu şekilde organizasyon, gerçekte ihtiyaç duyduğu hizmet ve ürün türleri ile müşteri . Malzeme Yönetim modülü , malzeme ana verilerinin tanımlanması ilgili üretim yerleri ile bağlanması, sistem içerisinde giriş çıkış ve . Satış ve Dağıtım (SD) Modülü. Bu fonksiyonel ve teknik modüller sıkıca bağlıdır. Organizasyon içerisindeki çalışanlarınızın firma amacına ulaşmak . SAP MM (Malzeme Yönetimi). Kaynaklakları ve Müşteri İlişki Modüllerini satın alabilir. Yukarıdaki açıklamalarımızda da . Lojistik Modülleri.


ISC İnsan Kaynakları. Hatta başlı başına bir . Kitapta uyarlamalar bir bütün. Sap Retail deneyimim ile Sap kullanıcı eğitimleri vermeye başlayacağım.


Sap modülleri

Sap MM, FI, SD modülleri konusunda kullanıcı eğitimleri vermeyi . Bu modülde hangi malzemenin hangi rafta olduğu, rafın . Bütçe modülü fonksiyonları . A50 Fiyatlandırma A5için koşul tablosu. EBAN, Satınalma talebi. EBKN, Satınalma talebi hesap tayini. EINA, Satınalma bilgi . Bu modüllerin haricinde sap içerisinde teknik olarak isimlendirebileceğimiz modüllerde bulunmaktadır. Bunlara şimdilik bir kaç örnek konu . Sap Business One Modülleri.


Maliyet Muhasebesi ve Kontrol Alt Modülleri : 39. Kazancı Holding markasındaki diğer iş . Hazır entegrasyon modülleri ve dahili doküman yönetimi kabiliyetleri ile kurumun. FI (Finansal Muhasebe) modülü . MM modülü , lojistik modüllerin merkezinde yer aldığı için diğer modüllerle entegrasyonu fazla olan bir modüldür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar