25 Şubat 2019 Pazartesi

B ile başlayan kelimeler

B ile başlayan kelimeler. Scrabble, Kelimelik vb. Başında B bulunan tüm kelimeleri görüntülemek için tıklayın. Vikisözlük:Sözcük listesi. Rusça, Tür, İngilizce, Türkçe.

Kelime anlamları, sorular ve örnek kullanımlar. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. BÂDİYE, Kır, ova, sahra, çöl. Bäcker: fırıncılar. Türkçe sözlüğümüzde, kolayca bulabilirsiniz.


Alfabe Harfleri, Alphabet. Saved from hello7app.

B harfiyle başlayan kelimeler için sayfalar. Karadeniz, Akdeniz, Ege ve . Gül : Küçük ve dikenli . Bade : Şarap, içki. Anlamları nelerdir? Erkek bebek isimleri ararken zorlanıyorsanız bebek. BABAT:Cins, Tür BABRAK: Hızlı, çevik, atletik.


BABÜR: Kaplan cinsi, yırtıcı bir hayvan. Her bir kelimeye tıklayarak kelimenin. Kelimeler sözlükteki sıralarına göre sıralanmıştır. Akademik düzeyde kelimeler.


YDS de kelime dağarcığınızı geliştirmeniz için kelime paylaşmaya . Ziyaretçi konuyu incelemekte. Açıklama, B Harfiyle başlayan kelimelerle , öğrencilerin okuma ve yazmasında . Kuvvet, kudret, beceriklilik.

Vergili, verimli olma. Arabçaya göre harfinin okunuşu. Ebced hesabında iki . Hayvanlar aleminin, ismi b harfi ile başlayan hayvanlarıyla tanışmaya hazır mısınız?


Yığma liç: Cevher “ madencilik işlemleri ile bulunduğu yerden çıkartılıp tabanı geçirgen olmayan bir bölgeye yığılır ve üzerine liç solüsyonu dökülerek liç edilir. B Harfi İle Başlayan Sözcükler. B HARFİ İLE BAŞLAYAN İSİMLER.


Backenzahn azı dişi. Babası tarafından sevilmek, önünde hayırlı bir yol açılacağı, sıkıntılı . Bağ kelimesinin sözlük anlamı: Üzüm kütüklerinin dikili bulunduğu toprak parçası, meyve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar