26 Şubat 2019 Salı

Ataba adaptör kullanımı

Ataba At-5kullanımı nasıldır? Recharge özelligi nasıl kullanılır? Pilin sarj oldugu nasıl anlasılır? Power ısıgı yesilemi döner? Ve sonrasında sarı düğmeyi “charge” moduna getirerek,.


Süreleri Tablosu” nda gösterilen süreler kadar pillerinizşarj ederek tam olarak kullanıma hazır hale. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Merhaba arkadaşlar bu videoda ataba pil şarj cihazı nı inceledim. Aynı anda veya adet (AAA)ince kalem veya (AA)kalem pili şarj edebilirsiniz.


AA, AAA, C, D ve Volt Pilleri Şarj Eder. ATABA UNIVERSAL PİL ŞARJ CİHAZI,. KULLANIMI PRATİKTİR, UZMANLIK . AKÜ ŞARJ CİHAZI ürününü ve Akü şarj adaptörleri kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını.


Dış ortamda güvenle kullanım , toz ve su sıçramalarına karşı korumalı. Yurtiçi Kargo Kapıda Ödeme Seçeneği ile Ürün Kapınıza Gelince Ödeme . En Ucuz ataba sarj cihazi kullanimi fiyatları ve modelleri Cimri. Dikkat, Sadece kapalı mekanlarda kullanınız. Filtreleme Sıralama.


Kdv Dahil11TL . You can buy this product at Plug Type Adapters category on Matiot. Model, AT-50 AT 50 AT506. Kullanım Alanı, Panasonic Telsiz Telefon Adaptörü. Kullanmadığınız zamanlarda cihazınızı elektrik prizinde bırakmayınız, Sadece kapalı mekanlarda kullanınız.


Dilerseniz Voltluk Adaptör Kullanmayp Volt Adaptör Kullanın. Fanı Paralel Bağlarsınız ve RGB Ledleri de Bunlara Paralel Atarsınız. Baş parmağınızla kullanabileceğiniz çok yönlü düğme de dahil olmak . Fiyat : ₺3 00(KDV Dahil).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar