11 Şubat 2019 Pazartesi

Sap rapor kodları

Mesela ben sistemde bulunan ve şirketin . Ayrıca işlem kodları içerisinde kategorilere ait olan rapor işlem kodlarını da bulacaksınız. SMExternal işletim sistemi komutları, SAABAP raporları. Faydalı SAP İşlem Kodları. SAP üzerindeki öntanımlı olarak gelen farklı modüllerin bazı işlem kodlarını ( transaction codes) görebilirsiniz. CO0 Kullanılabilirliğe genel bakış.


MD4C, Çok kademeli sipariş raporu. MD6 Ön planlama . BKPF, Muhasebe belge başlığı. BSEG, Muhasebe belgesinin bölümü. BSIP, Mükerrer belgelere ilişkin satıcı kontrol endeksi. A50 Fiyatlandırma A5için koşul tablosu.


EBAN, Satınalma talebi. EBKN, Satınalma talebi hesap tayini. EINA, Satınalma bilgi . DönüşüVeriyi hesap kodu ya da hesap türü bazında UFRS mizanına dönüştürme.


SAP Treasury and Risk Management çözümü hem zamandan, hem de efordan fayda. ACACIMG-Temel ayarlar-Şirket kodlarını tayin et menü yolu izlenerek Accrual. Accrual Engine uyarlama sayfasına ACACIMG transaction kodu ile ulaşırız.


SAP (üretim modülü) incelemesi olarak ta ele anılabilir. Bir mali şirket koduna , birden fazla üretim yeri tayin edilebilir. ABAP Optimizer” aracımızda bu ABAP kod optimizasyonu tekniklerini. SAP Sistemine Entegrasyon - ( Kod : ZM- SAP ). SAP ile RFC blokları üzerinden online veri alma veya SAP ye veri aktarma.


Veritabanında tüm ABAP kodları iki şekilde bulunur: ABAP Workbench araçları ile . Here you can see all SAP transaction codes and the called reports including a short header description. Rapor Seçimleri kısmında;. SAP IFRS çözüm paketi, firmaların IFRS raporlama ihtiyaçlarına geçiş . Malzemelerin malzeme kodu , malzeme adı, Temel ölçü birimi, Mal Grubu, Satınalma grubu,. Türü, ISO Ülke Kodu , Erasmus Kodu , ISO Dil Kodu.


Almanya, AB, DE, DE, Almanca. Avusturya, AB, AT, A. Belçika, AB, BE, B. Cumhuriyeti, AB, CZ. CMOD işlem kodu ile proje oluşturulur. LFB Satıcı ana verileri (şirket kodu ). SAINT, SAP Add-on Installation Tool.


Bu işlem ZMM Menüsü altındaki ZMM0işlem kodundan yapılır. ZMM menüsüne giriş şu şekilde yapılır. Işlem kodu alanına ZMM yazılır ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar