20 Şubat 2019 Çarşamba

Boyun fıtığı ağır is göremez raporu

Arslan “ Ağır işlerde çalışamaz” raporu olmasına rağmen aynı makineye verildi. Ağır iş yapamaz raporu var ama devlet hastanesi bunlara oran vermiş. Nasıl itiraz edebilir veya yeni rapor almak için ne zaman.


Bel ve boyun fıtığı için emekli olabilecek oranda rapor. Boyun fıtığından oran alabilen var mı? Rapor almalı mıyım? Mücadele edince mi meslek hastalığı sayılıyor?


Belli bir süreden sonra herkes gibi benim de bel, boyun fıtığı ve. Son yıldır da Eyüp Devlet Hastanesinden yüzde engelli raporu alıyorum . Doktor ay zorlayıcı ve bedensel kuvvet gerektiren ağır işlerde çalışamaz diye rapor verdi. Sağlık raporuna konulacak olan “ ağır kaldırmak veya indirmekten kaynaklı” gibi. Merhaba Özgür bey yıldır özel şirkette mağazacıyım boyun fıtığı çıktı tane.


Acıbadem Maslak Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Bu durumda işverenin yükümlülükleri nelerdir? Bel ve sırt fıtığı tedavisinde olduğu gibi boyun fıtığı tedavisinde de hastanın durumu uygunsa öncelikle konservatif tedavi dediğimiz ameliyat dışı . Bunun üzerine bel . Okurumuz Özlem Hanım “yıl önce bir lojistik firmasında çalışırken bel fıtığı oldum. Bel fıtığı ameliyatında iş göremezlik oranı kaçtır? Her ne kadar sağlam bir yapı olsa da ailevi yatkınlıklar, sigara içimi, ağır işlerin kondisyonsuz olarak yapılması, bazı ters hareketler nedeniyle . Bana bel ve boyun fıtığı ile gelen hastaların çoğu aynı soruyu soruyor:.


Listede ağır kaldıran hamallar yok, çünkü onlar nasıl kaldırmaları . Sağlık kurulu raporlarını düzenlemeye, Sağlık Bakanlığı meslek hastalıkları. Sürekli tam iş göremez sigortalıya aylık kazancının 70i oranıdır. Geçen hafta yine doktora gittim, bilek problem ve boyun fıtığı için kolumda sınır. Ağır eşya taşımanın yetişkinde fıtığa çok zemin hazırladığı herkesce bilinir,.


Ağır engelli çocuğuna bakan bir annemiz 10. GÖREMEZ RAPORUM HİÇ Mİ ERKEN EMEKLİ OLMA ŞANSIM HİÇ . Nenuskuslerim yirtik ameliyat oldum tekrar yeniledi isim agir rapor alabilirmiyim. Askerliğe elverişsiz raporu aldım boy 1kilo 1engelli raporu alabilmiyim. Bu fıtık zaten platin takılacağı açık ve net olan bir durumdu.


Sigortalının hastanede yatarak tedavisinde istirahat raporu söz konusu değildir. Geçici iş göremez raporum var günlük. Yani hem hasta yakınları hem de toplum için yükü ağır olan bir hastalıktır. Diskin elastikiyetindeki azalma kişilerin ters bir hareket yapması, ağır bir eşya .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar