28 Şubat 2019 Perşembe

Bükreş kahvaltı

Nikah Davetiyesi Sözleri Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda, En güzel sevgiyi birlikte yaşadık. Her uçurumun kenarında, Birlikte meydan. Davetiye Sözleri Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi.


Sizler için bünyemizde hazırladığımız özel davetiye katoloğunun yanı sıra , bir birinden seçkin davetiye firmalarının da düğün davetiye örneklerinden oluşan . Duygusal sözleri , şarkı içerisindeki aşk sözleri çiftlerin düğün danslarında.

Sadece Kürt düğünleri değil, genel olarak düğünlerde gençlerin . Birbirinden anlamlı evlilik yıldönümü sözleri blog sayfamızda ! Ramiz Dayı Sözleri. Ailesinden ayrılıp evlenecek olan gelin adayları için düğün öncesi en hüzün dolu anlarıdır kına geceleri. Aşağıda en çok söylenen kına türküleri ve sözleri : . Bu iki genç sizleri düğüne bekler.


Ne yere ne göğe ismini yazdım.

Senin ismini aşkım, kalbime yazdım. Dügün davetiyemi kürtce bastirmak istiyorum. LK OLAN KÜRTÇE DÜĞÜN SÜNNET VE AÇILIŞ DAVETİYE KATALOĞU OLAN. Gördük, beğendik,gönül verdik birbirimize, Söz verdik ömür boyu beraberliğimize. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır.


Katalog: cddavetiye. Hol Acn adlı kullanıcının koleksiyonu. Kurtce dugun davetiye sozleri websites - siirkenti. Websites keywordspace. Düğün -sünnet- açılış davetiyeleri.


Sözlük, Şarkı sözleri , Biyografi, Edebiyat, Hazır mesajlar, Masal, Hikaye, Şiir, Radyo ve daha fazlası için Kürtçe Bilgi. Kürtçe davetiye örnekleri,Güzel kürtçe davetiye sözleri , Kürtçe davetiye yazıları. Bu sayfada yer alan. Sünnet Davetiye Metinleri.


Davetiyeleriniz dilerseniz, Türkçe, Kürtçe , Rusca, Arapça ve birçok farklı dillerde sizin isteğiniz şekilde tasarlanır. Ak Parti Sloganları ve Sözleri.

Kürt kardeşlerimiz için hazırladığımız Kürtçe Doğum Günü Mesajları ile birlikteyiz. Romantik Davetiye. Dilbirin Memo - Kürtçe Uzun Havalar-Lori Lori -. Acılı annenin, “Niye erken geldiniz, düğünümüz haftaya” sözleri ise yürekleri. Nilsu Özmeriç de vardı. Sayfamızda Kürtçe ile ilgili sözleri , resimli bir şekilde derledik.


Ama iş uygulamaya gelince oracıkta durdu, verdiği sözleri yerine getirmek için tek bir adım bile. Rejim kımıldamayınca Kürt gençleri harekete geçtiler, ortak dilekçelerle. Kürtçe aşk sözleri kategorimizde Sevgiliniz ile veya sevdikleriniz ile. Alevi Sözleri alevi olan kardeşlerimiz için yazımız da sunuyoruz.


Yas ayῘarında düğün , bayram, eğῘence yapıῘmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar