16 Temmuz 2018 Pazartesi

Airpods pro orjinallik sorgulama

Airpods pro orjinallik sorgulama

Seri numarasıi orijinal ürün makbuzunda veya faturasında da yazar. Bugün ortaya çıkan bir video ile Çakma AirPods Pro ve gerçek AirPods Pro arasındaki benzerlikler ve. APPLE ORJİNAL ÜRÜN TEYİDİ ? Donanım Haber forum.


Airpods pro orjinallik sorgulama

Selamlar site vardı apple a ait ürünün seri no yu yazınca bize ürünün orjinal mi değil mi onu gösteriyordu bilen var mı o adresi ? Garanti bitiş tarihi ve kapsamını bu sorgulama sonrasında . Birçok AirPods ilanı var sitelerde. Adam kutusunu orjinal koyup kulaklıkları bire bir koysa dediğiniz gibi kutusundan dolayı orjinal gözükebilir. TWS ismiyle bilinen çakma airpods.


Mikrofonlar hem kulağın içindeki hem de dışındaki gürültüleri algılıyor. Ardından AirPods Pro , eşit derecede anti-gürültü üreterek bu sesleri siz duymadan önce . Yüksek kaliteli kopyaları ile ilgili en son haberleri çerçevede AirPods orijinal cihazı anlamak daha zor hale geldi. Kullanıcı oyu: - ‎inceleme - ‎UAH 5. AIRPODS PRO ORJİNAL.


Airpods pro orjinallik sorgulama

Hediye geldi kutu-fatura kayıp imei den sorgulama yapabilirsiniz Takas olur. Ancak, Eylül ayında yayınlanan iOS ve iPadOS . AirPods , kulaklıklarından herhangi birini kulağımızdan. Apple Ürününüzün Seri Numarasını Bulma. Orijinal ve sahte görsel farklar.


Bültenimize üye olup kampanya ve özel tekliflerimizden haberdar olmak ister misiniz? Pad Pro (4. nesil) için Smart Keyboard Folio - Türkçe Q. Avantaj: ANC, Sarj Ömrü Dezavantaj: Konuşma Kalitesi Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar