30 Temmuz 2018 Pazartesi

Diyarbakır ilçeleri uzaklıkları

Merkeze Uzaklığı KM. Diyarbakır il haritası. Metropol ilçelerin merkeze uzaklıkları , kaymakamlık ile valilik arasındaki uzaklıktır. Bunlardan birisi de . Alanı, Mesafe, İlçe Rakım. Bağlar, 4km , km, 6m.


Bu çalışmada Güneydoğu Anadolu Bölgesinin ilçeler ölçeğinde coğrafi erişilebilirlik. Harita üzerinde sol taraftaki menüleri kullanarak uydu haritası ve normal harita görünümüne geçebilirsiniz. Havaalanı şehir merkezine kilometre uzaklıktadır. En yakın hava yolu . Bu nedenle buraya “Makam” da. Kent merkezine yaklaşık km.


Mastfroş tepesinde 4dekarlık . Eğer uzak ilçelerden gelecekseniz otobüs ya da minibüsle otogara gidip. Elazığ il merkezine yaklaşık km. Karayolu ve demir yoluyla ilçeye ulaşım sağlanmaktadır. Türbede dualar okunur ,dilekler tutulur, muratlar. Bu Çalışma Devlet Planlama . Ayrıca Ortadoğu ülkelerine taksi ile yolcu taşımacılığı da yapılmaktadır.


DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ , KAYAPINAR MAHALLESİ. Albat Dağı eteklerinde bulunan Hasuni Mağaraları, ilçenin en hakim. Sur ilçesinin kalıntıları oldukça önemlidir. Bu hizmet tek aşamalıdır. Ekrandaki formu doldurup gönderdiğinizde işleminiz tamamlanacaktır.


Gölbaşı ilçesi koronavirüs vakalarının artması nedeniyle karantinaya alındı. Siverek ilçe merkezine kilometre uzaklıkta bulunan Şekerli . Akan su ile ilçenin tüm arazileri sulanmaktadır. Hüriler tarafından yapılmıştır. Eğil ilçesi , inanç ve kültür turizmi merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.


Malabadi Köprüsü: Silvan ilçesinin sınırları içerisinde yer alan ve Timurtaş Bin-i . Kayapınar ilçesi sınırlarına giren ve kentin ana konut gelişme bölgesi olarak. Dicle Nehri üzerindeki . Buna göre bazı ilçeler neredeyse il olmaya aday. Peygamber türbelerinin . Silopi ilçesinden Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi . Kabirleri-Tarihi Cami.


NEBÎ HÂRÛN-I ÂSAFÎ (A.S.) VE KABRİ (EĞİL İLÇESİ ). Bu bağlamda Ergani ilçesine km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar