31 Temmuz 2018 Salı

Kürtaj sonrası kanama uzun sürerse

Kanama Uzun Sürerse Ne Yapmalıyım? Kontrol muayenesi genellikle kürtajdan bir hafta ila gün sonrasında yapılır. Damla damla ya da . Barış Korkmaz bursakadinhastaliklari. Kürtaj bursakadinhastaliklari.


Kürtaj sonrası kanama uzun sürerse

KÜRTAJ SONRASI KANAMA NE KADAR SÜRER, HİÇ. Nadirde olsa kürtaj sonrasında. Gebeliğin sonlandırılma işlemi kürtaj olarak biliniyor. Tıbbi olarak kürtajın anlamı ise rahim içersindeki gebelik materyalinin, cerrahi olarak boşaltılması. Daha önce doğum yapmamış veya sezeryanla doğum yapmış hastalarda genel anestezi tercih edilir.


Lokal anestezi ile rahim ağzının her iki tarafına anestezik . Eğer bu kanamalar genellikle siyah, koyu renkte, bazen parçalı, pıhtılı bir şekilde ve fazla miktarda . Gebelik yaşının kadınlarda giderek artmasıyla bağlantılı olarak, artış gösteren rahim delinmesi sorunu, kürtajın uzman kişilerce yapılması, dikkat ve özenin . Halk arasında ise “çocuk aldırma”, “kürtaş”, “kurtaş”, “bebek aldrıma” gibi isimlerle de kullanılmaktadır. Mol gebelik ve servikal gebelik durumlarında da kürtaja. Bu muayenelerde rahimin yapısı incelenir, kürtaja engel ya da . Ankara gebelik sonlandırmada en çok bu yöntem tercih edilmektedir. Vakum kürtajdan önce tam jinekolojik muayene . Genel anestezi yapılmış ise kurtaj sonrası 6-saat araba kullanmak gibi dikkat isteyen aktivitelerde bulunmamanız uygun olacaktır.


Kürtaj sonrası kanama uzun sürerse

Düşük Belirtileri Nelerdir? Dolayısıyla işlem sonrasında rahmin iyileşmesi zaman alıyor. Bu süre zarfında da hafif ağrı şikayeti ortaya çıkabilir. Ağrıya kanama da eşlik . Bu kesinlikle normaldir ve endişe edilmemelidir. Bazen damla damla kanama olabilir ve kramp girebilir.


Fakat bu normal adet dönemleriniz yeniden başladıktan . Kasıklarınızda oluşan ve hafif bir ağrıyla başlayan 1-gün süren kanamalar olabilmektedir. Pıhtı şeklinde bazen kan bazen siyah renge yakın atıklarım oluyor. Benim durumda olan var mı. Yaklaşık hafta kadar sürebilen normal lohusa kanaması ilk günlerde yoğun bir regl kanaması şeklinde olur ve gittikçe pembeleşir, kahverengi lekelenmelere . Devlet hastanesinde haftaya kadar kürtaj yapıldığını fakat devlet hastanelerinde kürtaj yaptırmanın zor olduğunu okuyor. Bu makalede düşük sözcüğü spontan abortus yerine kullanılacaktır.


Kürtaj sonrası kanama uzun sürerse

Halk arasında çocuk aldırma, bebek aldırma, gebelik sonlandırma,hamilelik sonlandırma, kürtaş veya kurtaş olarak da bilinen kürtaj aslında cerrahi olarak . Kız arkadaşım Aralık ayı başında kürtaj oldu, doktor haftalık olduğunu söyledi. Sonrasında kahverengi kanama oldu ve devamında normal kanamalar devam . Bu yazımızda “adet kanamam az sebebi ne olabilir “ veya “ . Medikal kürtaj sürecini, her kadın farklı deneyimlemektedir. Eğer şiddetli ağrı, devam eden şiddetli kanama , anormal vajinal akıntı veya ateşiniz varsa, bunlar . Bazı kadınlarda kürtaj sonrası kanama olmaz ve bu süreci sadece kürtaj sonrası kahverengi akıntı ve lekelenme ile geçirebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar