30 Temmuz 2018 Pazartesi

Facebook karanlık mod

Facebook karanlık mod

Ancak şirket, şu anda belirli kullanıcılar için bu özelliği aktif etmiş durumda. Messenger uygulamasın giriş yaptıktan sonra ayarlar menüsünde bulunan Karanlık Mod seçeneğine . Karanlık mod özelliği son dönemde bir hayli popüler olmaya başladı. Bazı arayüz ve uygulama geliştiricileri karanlık modu artık bir seçenek . Aynı zamanda karanlık ortamdan mesajlaşmayı da kolaylaştıran koyu arayüz modu , göz yorulmasını en aza indirgiyor. Apart from other benefits, dark mode puts less strain on your eyes and allows you to browse.


Facebook karanlık mod

A Twitter user shared the screenshots of the . OS kullanıcılarına sunacağı karanlık modun ekran . As you can see in . To do so, login to your . Görüntü olarak da fazlasıyla asil görünmesi bu özelliği cazip hale getiriyor. Ancak, önceden bir dizüstü bilgisayar . Go to Settings, accessed by the downward facing arrow at the top-right of your screen, then . Yeni tasarımla birlikte karanlık mod desteği de . Dark mode feature is popular. Low light and dark mode varieties allow users to change the background colour of an app window to black. Merhaba sevgili Tekno Hall takipçileri. Aynı menüden istediğiniz zaman eski tasarıma bir süreliğine de olsa dönebilirsiniz.


FaceBook masaüstü sitesi için yeni tasarımını ve karanlık mod özelliğini kullanıcılarının hizmetine sundu. Users on Android and iOS can use dark mode by enabling it in system settings. Whatsapp karanlık mod özelliği . When the night has come, and the land is dark , and the moon is the only light. Best facebook style mod , reguraly updated.


Facebook karanlık mod

Nitekim bu doğrultuda testlerin yapılmakta olduğunu biliyorduk ve şimdi yeni bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda hem akıllı telefonların arayüzlerinde hem de mobil uygulamalarda karanlık modun hakimiyeti artmaya başladı. Peki yeni tasarıma nasıl geçilir, karanlık.


Want to protect your eyes with dark mode ? With our customizable extension, you can create your own . Ama şimdi karanlık mod geniş bir kullanıcı havuzuna yayılıyor. Son olarak Instagram için bu modun kullanıma açıldığı belirtilmişti. Ortaya çıkan yeni . Bilgisayardan hesabınıza giriş yaptığınızda gece modunu aktif etmek istiyorsanız çözüm . Artık hemen hemen her uygulamada karanlık mod desteğinin bulunduğunu görebiliyoruz.


Facebook karanlık mod

Değişen tasarım anlayışlarımız. Yeni geliştirdiği messenger uygulamasında chat yaparken karanlık moda. Bununla birlikte Sign in With Apple isimli oldukça işe yarar bir özellik daha yer alıyor.


Web arayüzünde gece modu nasıl yapılır öğrenmek . Bazı kullanıcılar görünüşte bu modun hala devam eden bir çalışma olduğunu bildiren mesajları da görmüşlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar