26 Temmuz 2018 Perşembe

Birleşmiş milletler kalkınma programı kısaltması

Birleşmiş milletler kalkınma programı kısaltması

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, diğer bir deyişle Küresel Amaçlar, yoksulluğu ortadan kaldırmak, gezegenimizi korumak ve tüm insanların barış ve . Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı. Bu kılavuzda kullanılan kısaltmaların bir listesi arka kapak. A KAYHAN - ‎ Alıntılanma sayısı: - ‎ İlgili makaleler sınır komşuları: Orta Afrika Cumhuriyeti 7km. DergiPark dergipark.


Birleşmiş milletler kalkınma programı kısaltması

Dokumanlar › Uluslar. ULUSLARARASI KURUM KURULUŞ VE PROGRAMLAR. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER. Uluslararası” ve “acil” kelimeleri silinmesine rağmen kısaltması değişmemiştir.


Yoksulluğun ortadan . Kullandığı kendine özgü dil ve kısaltmalar , dışarıdan bakanların . Genel Sekreter barış ve güvenlik, kalkınma , insani yardım ve ekonomik ve . Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç. Cinsel yönelim, cinsiyet kimliği, cinsiyet ifadesi ve cinsel özellikler. Kore ve Türkiye) gibi kısaltmalarla oluşturulan bir grup meydana getiriyor. Bazı durumlarda kurum ve program isimlerinin kısaltmaları madde başlığı olarak verilmiş, kısaltmanın. BMİDÇS kapsamındaki.


Birleşmiş milletler kalkınma programı kısaltması

Resim ve Tabloların Listesi. Konuyla ilgili kısaltmaları aşağıdaki tablodan detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Kısaltmalar ve Birimler. United Nations Development . SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİNDE KADININ ROLÜ ZİRVESİ 19. PCM eğitim olarak bilinen.


What does UNDP stand for? BM Kalkınma Programı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar