25 Temmuz 2018 Çarşamba

Ataba at308 şarj cihazı kullanımı

Aynı anda veya adet (AAA)ince kalem veya (AA)kalem pili şarj edebilirsiniz. Giriş Gerilimi - 230V AC 50Hz Çıkış Akımları - 4x (V DC 150mA) 0. NEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Elektrikli cihazları kullanmadan önce, aşağıda belirtilen talimatlar dahil olmak üzere temel. Kullanım kılavuzu ile birlikte kapalı kutusunda gönderilir. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. ATABA-AT-308-Universal-Pil-Sarj-.


Her türlü pili kolaylıkla şarj edebileceğiniz AT - 3Universal Şarj cihazı Düğme pilleri şarj etme özelliği ile sizi şaşırtacak. Evinizde, işyerinizde ve günlük . Urunler › Ataba-AT-308-AA-v. Merhaba arkadaşlar bu videoda ataba pil şarj cihazı nı inceledim güzel ürün tavsiye ederim.


Arduino Ürünleri ve Setleri urun. Pil şarj cihazı ile . Ataba At 3modelleri, Ataba At 3özellikleri ve markaları en uygun fiyatları. AAA, AA, C ve D boy pilleri test . PİL ŞARJ CİHAZI en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz.


Cihazın Özellikleri. Kategori, : Adaptörler. Stok Kodu, : DEKNPXZ2. Zaten müşterimiz misiniz? Ah değerini cihazın. Fiyat, : 2TL + KDV.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar