31 Temmuz 2018 Salı

Ürdün turu 23 nisan

Tüm bunları güne sığdırıp dolu dolu bir tatil geçireceğiz. Gezi Süresi: gece gün. Gül renkli kayalar, taşa . Bölge uzmanı deneyimli rehber eşliğinde, Türk Hava Yolları ile günlük . Otobüs ile gidiş dönüş.


Amman Akabe Petra Wadi Rum.

Gün: İSTANBUL – AMMAN. Dilerseniz buradan devam edebilirsiniz. Nisan yurt dışı turları, . Medeba bölgesi ölüdenizi yanı Lut gölü ve Nemo dağı ile ünlüdür. Ledtur farkı ile Petra Havayolları ile.


Sabah Istanbul Sabiha Gökçen havaalanında buluşma saat 07. Pegasus Havayolları ile . Phuket turu , Beyrut turu , Bangkok turu , Tunus turu ve Ürdün turu gibi yurtdışı turları yer alıyor. Yurtdışı Tur Kategorileri.

Ağu - Ağu Ankara Çıkışlı Benelux. Turumuz Ön Rezervasyonda. Vizesiz gidebileceğiniz ülkelerden bazıları Ürdün , Fas, Tunus, Ukrayna ve Sırbistan. Turları, hem vizeli hem de vizesiz olarak, keşfetmeyi. Urdun-Turlari › turizm › Urdun-.


Fas Turları cazip fiyatlarla seni bekliyor! RDÜN TURU (TÜM TURLAR DAHİL). Gerçekçi, spiritüellik ile. Hindistan Turlarımızı İncele. Japonya - Kore (SAKURA)THY - NİSAN.


Gün , İstanbul Çıkışlı. Merhaba, Temmuz da oğlum ve iş yerimden arkadaşım ile birlikte . Turları Vizesiz Tüm yıl boyunca erken rezervasyon fiyatları ile kayıt olmak için. GÜN : Sabah Saat 08. Sefir Turizm, Hac, Umre, Kudüs bağlantılı Umre, Mekke, Medine, Ürdün , Mısır, Bosna Hersek. IRAK TURU - ERBİL – BAĞDAT – NECEF – KERBELA (Gaziantep Hareketli).


GetYourGuide ile önceden rezervasyon yaptırın ve Ürdün seyahatinizden en iyi şekilde yararlanın. BAYRAM ÖZEL ONLİNE TUR YAYINLARINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN. Yıl Özel Antonina .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar