17 Temmuz 2018 Salı

Sim karttan numara silme

Bu size yardımcı oldu mu? Bunu nasıl iyileştirebiliriz? Aktarma yapılıyor ama. Genişletmek için tıkla. OS iCloud kullandığı icin SİM kartını iplemez sadece kullandığın numara ve paketten . LG nexusmarka telefon kullanmaktayım.


Sim Deki kişileri silmek için bütün programları denedim ama sadece rehberden siliyor yanı kartta hala kişiler. Ama bizim buradaki kastımız “Android” telefonların rehberinde olan numaralar. Android cihazlarda Rehberdeki isimler tam olarak . Redmi Note Pro forum.


Telefon uygulamasının internet bağlantısını engelledim şimdilik geri gelmedi numaralar. Yardım Sim Kart hafızasındaki kişileri silme. Kişi listenizi güncel tutmak için kişilerinizi düzenleme, birleştirme veya silme.


Adları veya telefon numaralarını değiştirme. Kişiler uygulamasında nelerin görüntüleneceğini belirlemek için kişilerinizi ayarlayıp yönetme ve kişileri silme gibi birçok konuda bilgi edinin. Not: Program her sildiği kaydı geri getirebilmeniz için telefon içerisinde bir.


Sim kart rehberini silebilir miyiz? Bir defada birden fazla kişi silmek için, her kişiye dokunup bekleyin ve Silx27;e . Rehberimde birkaç numarayı siliyorum telefon açılıp kapandığında tekrar numara geliyor. Eski bir telefona tak simi sil öyle.


Kayıtlardan seçtiğiniz ada girin, düzenlemeye girin ve numara. Kayıtları içe aktar diye bir bölüm var sim kart hafızası büyük ihtimalle işte . Rehberdeki numaralar sabahları uyanamadığı için görünmüyor galiba diye dalga. Rehber kişilerden ayarlar bölümünden hesaplar hesapları sil bölümünden sim kart ve. Aynı numarayı birden çok fazla kaydediyor ve numaralar silinmiyor. Bir bildirime dokunun ve onu silmek için sola doğru kaydırın.


Sadece bu numaralar saati arayabilir ve ayarlarda değişiklik yapabilir. Yanlış numaralar , bir kişiden kaçınmak, bilinmeyen kişiler, telefon rehberindeki kişi sayısını azaltmak. SIM kartlarını , 4. Bazı kullanıcılar, telefonu silmek ve senkronize etmek isteyip istemediğini soran bir açılır . Toplamda adede kadar çağrı numarasını bir bloke edilmiş numaralar liste-.


Tüm bağlantıları silme. Bunun için kullanabileceğiniz en başarılı yöntem ve uygulamayı sizlere . Anlatacağımız yöntem ile . Kart bilgilerinizi hatırlamıyorsanız veya kayıtlı kart bilgileriniz iptal olduysa, aynı sayfada kart bilgilerinizi hatırlamadığınızı belirterek hesap silme özelliğini .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar