30 Temmuz 2018 Pazartesi

Elma sirkesi karbonat limon

Elma sirkesi ve karbonatın karışımının birçok faydası vardır. HER EVE LAZIKARBONAT , SİRKE VE LİMON. Evinizdeki halıları süpürseniz de silseniz de zamanla kokmayabaşlar.


Bir Ömür boyu ilaç vs kullanmadan sağlıklı yaşamanın sırrı . Bir tutam tarçın ve yemek kaşığı limon suyu koyup karıştırın.

Yarım bardak suya bir çay kaşığı elma suyu sirkesi ekleyin . Makine boşken deterjan gözüne çorba kaşığı karbonat dökün. Sonra makineyi yüksek sıcaklıkta . Evde diş beyazlatmanın kötü sonuçları olabileceğine karşı uyaran Dr. Burak Gümüştaş, “Beyazlatma tozu, karbonat , elma sirkesi ile . Karbonat ve elma sirkeli yüz maskesi.


EN ÇOK BİLİNEN YÖNTELİMON VE KARBONAT. Bununla beraber elma sirkesi de diş minesi üzerindeki sarı lekeleri çıkarmak konusunda .

Sirke , karbonat , kolonya vb. Tuz ve Limon Suyu ile Gümüşleri Parlatmak. Ardından bu karışımı dişlerinize uygulayabilirsiniz. Bir litre soğuk suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi koyun ve bu suyla sebze ve. Limon tuzunun kireç sökücü özelliği bulaşık makinesi temizliği konusunda en . Su, sirke , karbonat , lavanta uçucu yağı, limon uçucu yağı.


Evde kullanılan karbonat , elma sirkesi ile diş fırçalama çiziklere neden olur. Sadece Limon ve Pamukla cilt lekelerinizden büyük ölçüde. Limon suyunda bulunan C vitamini, yüzdeki koyu lekelerin görünümünü aydınlatır.


Penny Stanway kitapları ve . Unutmadan, diş macunu yerine, elma sirkeli suda eritilmiş karbonat. Bu karışımı ürünlerinizin üzerine dökün, içine doldurun ya da . Ev temizliğinde en pratik çözümleri sunan sirke ve karbonat ikilisi çaydanlık . Hazır olarak alabileceğiniz gibi kendiniz evde de rahatlıkla yapabilirsiniz. Yarım su bardağı karbonatı , bir su bardağı boraks ve bir su bardağı.


Portakal ya da limon kabuğu yerine sirke ve su karışımına çeyrekten biraz . Vazelin ve limon suyunu karıştırın.

Limon suyunun birebir elma sirkesi ile karıştırılarak elde edilen karışımı bir pamuk veya fırça yardımı ile temizlenmiş yüze akşam saatlarinde . Kaşıntıları Engellemek ve Şişlikleri Geçirmek için Doğal Çözümler. Ne koku kalacak ne de koltuk altınız tahriş olacaktır. Fayanslarınızı önce sirke ile temizleyin.


Salatalarda, turşu kurmada kullandığınız sirkenin ve hamur işlerinde kullandığınız karbonatın mucizevi özelliklerini biliyor musunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar