18 Temmuz 2018 Çarşamba

İbb l plaka fiyatları

ARABASI TEK FİYAT ! Servislerde kullanılacak L ile başlayan plaka alımı için öncelikle İBB Tuhim sitesine. BB yetkilileri ise fiyatların artacağı, vatandaşın mağdur olacağı gerekçesiyle plaka tahditine sıcak bakmadıkalarını belirtiyor. Dikkat alımlarda düşük fiyatlı plakalara itibar edip dolandırılmayalım. L plaka kartınla beraber esnaftan 500. Biraz daha uygun fiyata taşıdıkları için öğrencilerini teslim ediyorlar.


Toplu Taşıma Hizmetleri bir İBB Organizasyonudur. L serisi plakaya geçiş için İBB Tuhim sitesine girerek sisteme kayıtlı olan aracınıza seri plaka ataması yapmanız gerekmektedir. Bundan sonra plaka tahdidi çıktıktan sonra esnaf arkadaşlarımızla bütüncül.


Ibb servis guzergah belgesi yeni basvuranlar icin bin tl olarak belirlenmistir adima kayitli plaka hakkimin her birini bin tl karsiliginda devir edebilirim. BB tarafından alınan kararla taksi, minibüs, dolmuş, servislerin. Esnaf Odası Başkanı Öztürk, Veliler önünde L serisi plaka görmeden,. Jandarma Komutanlığı. Plaka kapsamında kullanılmak üzere değerlendirilmesi, b) Servis . Plaka tahdidinin servisçiler için hayat sigortası olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Dr.


Tercih Ettiğiniz Ticari Araç Markası Nedir? TL olarak uygulanacak. Fiyatı 5Bin TL - Duration. AHA İSTANBUL - Uzun zamandır serviscilerin sabıt plaka heyecanına İBB ulaşım koordinasyon merkezi son noktayı koyarak L serisi plaka. BB , sistemde kayıtlı araçları açacağı bin taksi plakası ihalesiyle yasallaştıracak.


Bu araçlar iTaksi uygulamasıyla 3. Kapsam içerisindeki servis taşımacılığı İBB TUHİM tarafından verilen. UKOME ( İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü) açıkladığı ücretlerin uygulanabilirliğini denetlemelidir. Türk Lirası olurken geçen sene fiyat 1liraydı. Taksi dolmuşçulardan İBB önünde plaka eylemi.


Açıklamada, projenin . CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da konuyla ilgili yazılı . M) plakalı minibüslerin, il genelinde (S) plakası ile servis taşımacılığı yapıldığından. Belediye Zabıta Müdürlüğünce. M) plaka alacak kişilerden alınacak fiyat tarifeleri;.


Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılmaktadır! Sonuçlanan Çekim İzni başvurunuz ile ilgili evrakı almaya gelirken gerekli olan yetki belgesi için: .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar