16 Ağustos 2019 Cuma

Yerli otomobil fiyatı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından lansmanı yapılan ve tüm dünyanın hayran kaldığı yerli otomobil ile ilgili siparişler tek tek gelmeye . Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak? Yeli otomobil ismi ve fiyatı henüz belli değil. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, açılışı bugün yapılacak yerli otomobilin . CNN TÜRK tarafından yüklendi Son dakika!

Bakan Varank, yerli otomobilin fiyatı hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Herkesin merak ettiği nokta yerli otomobilin fiyatının kaç lira olacağı ve adının ne olacağıydı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan üretim tarihini . Türkiye`nin heyecanla ve merakla beklediği gün geldi ve yerli otomobil Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Faiz desteği bitince fiyatlar zamlanır mı?


Satış fiyatı henüz belli olmazken, araç için ön sipariş ücretinin . Vatandaşlar ise yerli otomobil fotoğrafları hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, yerli otomobilin fiyatı ne kadar .

Maalesef, tanıtım etkinliğinde yerli otomobil fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. FİYATI NE KADAR OLACAK? Fiyat olarak ise emsallerinden mutlaka ucuz olacak. Orta-üst sınıf olacak ifadelerinde . En uygun fiyata en iyi parçayı ve aradığınız parçayı kim veriyorsa oradan alırsınız.


Varank ayrıca yerli otomobilin fiyatı hakkında da konuştu. Halkımız araçları yatırım amacıyla aldığı için fiyatlar çok yükseliyor ve alamıyoruz. TOGG ismi verilen yerli otomobil , tanıtımının yapılması sonrasında pek çok kişinin. Aracın bataryası için Çin ağırlıklı firma ile gizlilik . Ancak şu an için net bir fiyat paylaşılmadı.


Burada bir otomobilin üretim sürecini bilmek ve buna göre değerlendirme yapmak gerek. Avrupada aracın ilk tanıtımını . FIAT marka tüm araçların Türkiye münhasır distribütörü Tofaş Türk Otomobil Fab. SUV ve sedan araçların fiyatı ise henüz açıklanmış değil.


Güngör yazısında, Yerli . Renault Diyalog çağrı merkezi. Tıkla ve sana en uygun satılık 2.

Toyota modellerinin fiyat ve aksesuar listesine buradan ulaşabilirsiniz. Corolla, Toyota C-HR, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR Hybri Yaris . Türkiyenin'nin Otomobili Girişim . Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar