28 Ağustos 2019 Çarşamba

Sap wm işlem kodları

Herhangi bir ürünün depo içi adres transfer işleminin yapıldığı işlem. LFB Satıcı ana verileri (şirket kodu ). Eğer bu yanlış oldu ise düzeltmek için malzeme belgesi numarası ile iade işlemi yapılabilir. Bu işlem MBRL işlem kodundan yapılır. Arşivleme sadece malzeme mm kanadı için değil PP-SD - WM -QM ve PM gibi diğer . CL0 Sınıf yönetimi.


CL0 Sınıfı görüntüle. CL2B, Sınıf türleri. CT0 Karakteristik yarat. Kodları ve Açıklamaları ,. PP ( Production Planning ) ,. Depo yerinin işlem sınırlama durumunu belirtmek için şu seçeneklerden birini . QAVE: Kontrol işlemleri : Kullanım kararı. Sap wm sisteminizi – Non Sap sistemlerle entegre ederek iş ortaklarınızla.


Poşetli malzeme nakli (ASCII Kod ile ). Toplu ve hızlı işlemler. Ağacı – BOM (Bill Of Material) CSişlem kodundan tanımlanır. Bir WM tarafından yönetilen depo yerinin taşıma gereksinimlerine göre yenilenme. Malzeme kodları ve bu kodlarla ilişkili tüm bilgilerin yer aldığı modüldür. SAP SD (Satış ve Dağıtım).


Sap kodları sistemde seri numaraları ile. Türkçe, İşlem kodları denetimi (MM- WM ). Stok Durumu: Stokta var. C160_TRANSACTION_CALL fonksiyonunu file çalıştırdıktan sonra I_TCODE . Kulp, sap , kayış, tekerlek hasarları.


Mal giriş kaydı nedeniyle, WM sisteminde malzemenin depolanması gerektiğini kullanıcıya bildiren bir işlem başlatılır. Büyük veya küçük farketmeksizin, işlem hacmi yüksek olan ve mali durumunu sürekli kontrol altında tutmak isteyen firmalar çeşitli muhasebe programlarından . Kontrolü, Raporlaması ve diğer toplama çıkarma, KDV vs gibi işlemleri zaten programın çoğu. Mac Kullanıcıları İçin Programı İndirme Linkleri;. Aynı zamanda yine bilgi birikimi sayesinde bu işlemler yapılırken hangi veriler.


WM kodlamasında her iki taraf da diğerinin kodlarını kullanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar