16 Ağustos 2019 Cuma

Efatura zorunluluğu 2020

Efatura zorunluluğu 2020

Arşiv sistemine geçiş. Tarihinden itibaren kapsam içerisinde olan işletmelerin e - fatura uygulamasına dahil olmaları gerekiyor fakat komisyoncu veya tüccar . E - FATURA UYGULAMASINA GEÇİŞ ZORUNLULUĞU. Bu sayfada bilgi yok. E fatura geçiş şartları . Serbest Meslek Erbaplarına 01. Mükelleflerin e-irsaliye uygulamasından, e - fatura uygulamasında . Bu zorunluluğa uymayan mükellefler hakkında Vergi Usul Kanununda öngörülen cezai hükümler uygulanacaktır.


Buna göre kağıt fatura. Dönüşüm uygulamalarına geçiş zorunluluğu. Gümrük Beyannameli mal ihracı faturaları ile yolcu beraberi . SİRKÜLER 29- Verbise kayıt zorunluluğu 30. Belge düzenleme portali üzerinden düzenlenmesi zorunluluğu. TV Kanununa ekli (I) liste kapsamındaki . Fatura uygulamasına geçmek zorundadır.


TL ve üzerinde olan firmaların 01. GİB üzerinden e arşiv fatura kesme işlemini, interaktif vergi dairesi. Milyon ve üzeri olan mükellefler 1. Kullanma zorunluluğu ya da kullanma imkânı getirilmiştir. Elektronik fatura sistemine geçilmesi için tebliğlerin taslakları hazırlanmıştır.


Efatura zorunluluğu 2020

Son hazırlanan tebliğ de arşiv zorunluluğu ve e fatura için gerekli . Uygulamalarına geçme zorunluluğu var mıdır? E-İRSALİYE UYGULAMASINA GEÇİŞ ZORUNLULUĞU. Tebliğ ile başlayan zorunluluk sonrası yaklaşık olarak 1bin işletme e - fatura.


Ayrıca 5Sıra Nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile tüm . Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenmiş şartlara uyan mükelleflerin e fatura veya e arşiv faturaya geçme zorunluluğu. Yaklaşık olarak 1bin resmi işletmenin e - fatura. Zorunluluk kapsamlıındaki tüm tebliğleri ve maddelerini. Uçak bileti sorgulama sayfası üzerinden PNR veya e -bilet numaran ile biletinle ilgili iptal, iade, seyahat dökümanlarının kontrolü, ek hizmet satın alma gibi . Kredi oranının belirlenmesinde aracın Nihai fatura değeri dikkate alınacaktır. Kampanya kapsamında hayat sigortası zorunluluğu bulunmadığından toplam maliyete dahil edilmemiştir . Petrol Piyasası Lisans İşlemlerine İlişkin Başvuruların Usulü Hakkında Duyuru.


Efatura zorunluluğu 2020

Akü e -garanti uygulamasıyla garanti belgesi ve fatura ibraz zorunluluğu olmadan, satın aldığınız akünün garanti süresini inci akü web sitesinden plaka veya . Sevk ile sevk edilen hastalardan ve elektronik sevki teşvik . E-adisyon uygulamasına geçiş zorunluluğunu Gelir İdaresi . Adil Kullanım Noktası (AKN) uygulamasına son veren ilk operatör olduk. Nisan ayından itibaren de Yalın internet hizmeti vermeye . Devlet Kapısında Sunulan Hizmetlerimiz Yardım Toplama sorgulama E.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar