19 Ağustos 2019 Pazartesi

Neyrab nerede

Neyrab nerede son durum geldi. Esad rejimi ve SMO arasında. Bunlar da ilginizi çekebilir. Paşam bu işin sonu nereye varacak çocuklarımız orada kırılıyor birisinin egosu . Han Şeyhun nerede ? Dardanel işçisinin evi neresi ? Maaretunnuman, Vadi el Deyf, Tel Merdih, . Türkiye, TSK yanımızda olmasaydı nerede olacaktık biz?


Sümela Manastırı nerede ? KÖZEL – Paris - Ankara hattında yaşanan Libya krizi nereye doğru . Serakib sonrası hedef neresi olacak? Sığınacakları nereyi bulurlarsa orada kalacaklar. Binlerce sivil daha yollarda.


Otobüslere doluşan mültecilerden bazıları nereye gittiğini bile . Nerede bir savaş medeniyet yıkımı varsa ilk hedef kütüphaneler. Ağrı Dağı nerede hangi ildedir? En son ne zaman patladı?


Gelin neden damadın ayağına basar? Artık zararın neresinden dönülse kârdır demenin zamanı gelmedi mi? Vergiler nerede diyen öküz başlı antiloplara! Erdoğan ilk Cuma namazını nerede kılacak? Görüntülerin ne zaman ve nerede çekildiği tam olarak belirtilmiyor.


O ses, onun konforunu bozacak. Kızılay nereye koşuyor? DLİB operasyonu, idlip operasyonu ne durumda,. ABC News - Canlı haber - En Çok. Virüsü sayısı kaça yükseldi?


Vakalar nerede , kaç kişide görüldü? Peki Taftanaz Üssü nerede ? Lazkiye- Halep arasındaki Mkarayolu üzerinde bulunan Nayrab ve 7 . Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke . Taha Yiğit nerede ? Afrin, El-Bab ve Çobanbey (El-Rai) Nerede ? Kullanıcı Sözleşmesi. Trafik durumu Şimdi İstatistik km Çobanbey (El-Rai).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar