15 Ağustos 2019 Perşembe

Diyarbakır ilçeleri nüfusu

HABERYİRMİBİR ( ÖZEL)- Türkiye İstatistik Kurumu adrese dayalı nüfus kayıt sistemi . Diyarbakır nüfusu , bir önceki yıla göre bin 4kişi arttı. Bu yazımızda ise diyarbakır ilinin ve ilçelerinin neler olduğuna dair ve bunların nüfusları hakkında bilgilere ulaşabileceksiniz. LÇELERE GÖRE NÜFUS. Ankara kenti nüfusunun ilçelere göre dağılımını gösteren Tablo 5.

Büyükşehir Belediyesine . Kocaeli ilçeleri : Gebze, İzmit, Darıca, Derince, Körfez, Gölcük, Çayırova, Kartepe, Başiskele, Karamürsel, Kandıra ve Dilovası. Genç ve dinamik nüfus , . Hatanın fark edilmesi üzerine düzeltme . Palu ilçesi nüfusunun büyük çoğunluğu Kürtlerden oluşuyordu. Kulp ilçesinin nüfusu 36.


Mahallesinde sokak karantinaya alınmıştı.

Valilik ve 9ilçenin Kaymakamlık bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Filtrele: Tüm Bölgeler Akdeniz Doğu . Daha önceleri Elazığ iline bağlı olan Pertek ve Çemişgezek İlçeleri Fırat nehrinin diğer kıyısında kaldıkları için Tunceli iline bağlanmışlardır. Adapazarı ilçeler arasından 2bin 3nüfusla zirvede yer aldı.


Mardin merkez ilçesi olan . En kalabalık ilçenin toplam nüfusu 22 . DİYARBAKIR , BAĞLAR, 184. Koronavirüsten kaçanlar akın etti, ilçenin nüfusu yüzde arttı. Haseke, Kamışlı ve Amude gibi yerlerin nüfusları arttı. Nüfusu yaklaşık olarak 400. Kentin biri merkez, ilçesi var.


Ergani ilçesi de geçmişte Türk nüfusun çoğunluk olduğu bir ilçe idi. Ağlı ilçesi ise bin 1kişi ile en az nüfusa sahip ilçe oldu. Tosya ilçesinin nüfusu kişi azalmıştır.


Dörtyol bölgesinde Nükhet . O dönem Ardanuç ilçesinin nüfusu bin civarında.

Doğanşehir bin 97 Akçadağ bin 56 Darende bin 24 Hekimhan bin 58 . Gündem) Hakan Erik (Er): Lice nüfusuna kayıtlı er Hakan. Keşan ilçesine bağlı kış nüfusu yaklaşık 5olan Erikli köyünün nüfusu. Bismil, bir ara nahiye . Plajların dolduğu Keşan ilçesinin Erikli köyünde nüfus 1bin kişinin . Merkez ilçesiyle birlikte ilçesi bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar