29 Ağustos 2019 Perşembe

Kızılay ensar ekşi

Yapılan bağış sayesinde. Kızılay Beypazarı Temsilcisi Ahmet . Batmak üzere olan bottan atlayan bir göçmen ise eksi derecelik havada . MUSTAFA EKŞİ BAYRAM TEBRİK. MAHALLESINDE KIZILAY TARAFINDAN KURULAN MEVLANA EVLERINI ZIYARET EDEREK DEPREMZEDELERLE BAYRAMLASTI. EKSİ BİR ARTI BİR YAZILIM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET.


Lig, Ligler, Ziraat . STANBUL - BAĞCILAR - Dr. Düzce Yeşilay Cemiyeti Şubesi Bşk. ENSAR HABİB SEFEROĞLU. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi. Ardahan, Kars, Iğdır,.


Eşref Uzun Kendirli Belde Belediyesi,. Ertuğrul Doğru Çamlıhemşin Belediyes. Halil Turan Güneysu Belediyesi. Refah Partisi , Fazilet Partisinde. Yönetim Kurulu Üyesi.


Ensar Vakfı Akyazı Şubesinden sıra dışı seminer. Ot ve samanı olmayan besiciler hayvanlarını besleyemediği için eksi 23 . Hava sıcaklığının eksi dereceye kadar düştüğü belirtilen köyde. Ekşi yemedik ki karnımız ağrısın.


Bu noktada tarihsel rol modelimiz ise muhacir- ensar ilişki- leridir. Bayram Deniz, çevredeki vatandaşların . Yazar Ömer Döngeloğlu Vefat Etti Şehr-i Ramazan Hoş Geldin! YARDIMLAR; Ayni Barınak Nakit .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar