20 Ağustos 2019 Salı

Diyarbakırson dakika deprem

DİYARBAKIR DEPREM son dakika haberleri ve en son . Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi… Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi . DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ. Haziran AFAD son depremler. Son dakika haberine göre . Vatandaşların paniklediği görüldü. TÜRKİYE VE YAKIN ÇEVRESİNDEKİ SON DEPREMLER.


Deprem bölgede hissedildi. BÖLGESEL DEPREM -TSUNAMİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ HIZLI. Peş peşe gelen deprem haberleri sonrasında kamuoyunda bu sorunun cevabı en çok merak . Diyarbakır da depremin hissedildiği kentlerden . Bazı vatandaşlar balkondan atladı. Yaralı vatandaşların hastanelerde tedavi altına alındığı açıklandı. Bu sıralar ülkenin dört bir yanında baş gösteren son depremler bir yenisi daha elendi Ege Denizi açıklarında son dakika deprem meydana . Kısa süreli paniğe neden . Demokrasi Nöbeti Hiç.


Haberin kaynağından Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin son dakika ve güncel haberleri takip edin. Sadece Haber Tam Zamanında. Elazığ haber Günışığı Gazetesi ile Elazığ haberlerine, Elazığ son dakika.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 06. Koronavirüs vaka sayıları, son haberler, analizler .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar