31 Ekim 2018 Çarşamba

Yerli otomobil ne zaman çıkacak

Türkiye ilk yerli otomobil üretimini gerçekleştirdi. YERLİ OTOMOBİL NE ZAMAN ÇIKIYOR ? Yerli otomobil için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Görünümü ve teknik . Bu sayfada bilgi yok.

Heyecanlandıran paylaşım sonrası yerli otomobilin görücüye çıkacağı tarihi merak konusu oldu. Ortaya çıkan olumsuz gelişmelere rağmen var olan çalışmalarda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu tüm desteklerini. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtımı yapılan yerli. TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK ? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı bir televizyon programında merakla beklenen yerli otomobil ile ilgili.


Varank aynı zamanda yerli otomobilin yollara çıkacağı tarihi de duyurdu. Böylece otomobilin fiyatından, pilin, şasinin, motorun, tasarımın yerli olup.

Sedan ve hatchback modeller de üretilse de öne çıkan model SUV kasa. Aynı zamanda sunacağı güçlü internet bağlantısıyla gelecekte doğabilecek ihtiyaçları da . Büyük gün öncesi Bakanı Mustafa Varank yerli otomobilin farlarını paylaştı . Karakaş yerli otomobilin HK K3ile benzerliği iddialarına da yanıt verdi: “ Dışarıdan baktığınızda benziyor olabilir. Yan yana koyduğunuz zaman. Basına yansıyan bilgilere göre yerli otomobil üç farklı model ile görücüye çıkacak.


SUV modelinin yanı sıra bir de sürpriz model . Prototip ne kadar önemli? Koronavirüs yerli otomobilin çıkış tarihini etkileyecek mi? Tüm dünya geneline yayılmış olan . SUV üreticisi olarak yola çıkacak. Aracın ön farları, bugüne kadar ortaya çıkan Pininfarina tarafından tasarlanan.


Bu hedefe ulaşıldığı zaman , şu an bin kişiye düşen yaklaşık 1adet otomobilin 200 . Böyle bir faaliyete başlamanın tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Erdoğan aynı zamanda , otomobilin ön siparişini veren ilk kişi oldu: Made in Turkey. Birazdan siz arabaların yanında durunca aracın boyutları ortaya çıkacak.

Yıllardır beklenen yerli otomobilde sona doğru yaklaşılıyor. Bakan Varank'ın açıklamalarından satır başları: NEDEN BURSA TERCİH EDİLDİ ? Yerli Otomobil ne zaman satışa çıkacak ile ilgili tüm haberlere, video, fotoğraf ve yorumlara My Memur ile ulaşın. Geçtiğimiz aylarda bir gazeteciye gösterilen model için Varan aynı zamanda “bu proje elektrikli, otonom ve bağlantılı araç teknolojilerinin . Mart ayında yerli otomobili yollarda görmeyi hedefliyoruz.


Elektrikli mi olacak, dizel mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar