30 Ekim 2018 Salı

Bursa mali müşavirler odası üye listesi

BURSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI EK HİZMET BİNASI NO:NİLÜFER- BURSA. Grup Meclisi üye listesine itirazlar yürütme kuruluna yapılır. Ekim itibariyle YMM ( Yeminli Mali Müşavir ) sayılarına ilişkin oda bazında istatistikler. ODA ADI, ÜYE SAYISI.


Bursa mali müşavirler odası üye listesi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi. SMMM odaları üye sayısı fazlalığı ve bir takım siyasi girişimleri,. Türkiyenin İlan Portalı. Tebligat, Personel Alımı ilanları ilan. Tüm Garanti Bankası Şubelerinden üye numarası ile oda için oluşturulmuş özel.


Olunan Mesleki Örgüt Ve Kuruluşlar. Diğer Ortaklarımız . Ancak mesleğimizin adının geçtiği bir dernekte yönetici olmak bir yana üye olmak dahi sorumluluk gerektirir. Kurulu Üyesi Zeki Turan, SMMM Odalarının temsilcileri de hazır bulundu.


Akademik Mali Müşavirler Platformu ise 3oy alarak yönetime üye sokamadı. Seçimde yarışan listenin de çağrı yapmasına rağmen katılımın az katılım . Muhasebeciler Grubu ile. Kurumsal Yönetim ve İç kontrol”. Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Mihraplı Cd.


Alan adınız, mali nedenlerle duraklatılmış ise: Alan adınızın ödeme sorumlusunun nic. Hızlı Erişim menüsünde bulunan . ONLİNE BAĞIŞ TÜRLERİ. Lösev Kurban Bağışı.


Bursa mali müşavirler odası üye listesi

Sicil No, Üye Adı Soyadı. KURUMSAL YÖNETİM VE İÇ KONTROL SEMPOZYUMU. Aramak istediğiniz üyenin adını veya soyadını tam olarak yazınız.


Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar