22 Ekim 2018 Pazartesi

Aliexpress 1 tl lik ürünler

Aliexpress 1 tl lik ürünler

Ben insaflı olup 7. Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz. Fazlası için veri politikamıza göz atın. Bir de vergi çök aşırı geliyor $ sipariş için TL ödemeliyiz.


PTT Kargo ile 15₺ gümrük vergisi çıktı. Vatan hafta önce. Sizce gümrük vergisi, kendi fiyatı vs vs bana kaça patlar? Ayrıca gümrük vergisini nereye . TL her ürün için alınan standart gümrük sunum vergi ise neyin nesi?


TL lik hobi makinası almak istiyorum sipariş . Aldığımız ürünün bedeli nasıl hesaplanacak peki tl yadaa 1yl oldugu nasıl belirleniyor. Aliexpress kullanıcı hesabı oluşturun. Kamp ve Outdoor Aktiviteler İçin Sıvı Taşıma Torbası lt. Fiyatı: ,USD (Kargo Bedava).


Aliexpress 1 tl lik ürünler

Kompakt Hızlı Kurutma Sağlayan Antibakteriyel . Bu tür ürünlerin ticaretine aracılık yapan şirketlerle iletişime geçip ürünün. Klavye Süpürgesi – 6. AliExpress bir Alibaba kuruluşudur. Genellikle klavyelerin arasındaki toz ve kırıntılar hepimizin canını sıkmakta. Bu süpürge ile artık toz, kırıntı gibi . AdıSizin için ürünü. BÜGÜN ALİ EXPRESSDEN ALINABİLECEK ÜRÜNE BAKTIK UMARIM HOŞUNUZA GİTMİŞTİR.


Kullanıcı oyu: - ‎3oy. Forum › aliexpress_alisveris_ve. Gümrüğe giriş tarihinde dolar kuru tl ) totalde 1liralık bir ürün için 3₺ vergi ödedim.


TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR! Her şeyi tek bir yerden sunan bir alışveriş deneyimine ne dersiniz? Uygulamamız tam olarak böyle!


Bedava kargo kategorisini seçin ve tüm ürünler önünüzde belirsin. Türk Lirası cinsinden görmek için hızlı bir hesaplama hizmeti sunuluyor. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif . Yurt dışından çevrimiçi olarak satın alınan ürünlerin vergilendirilmesi ile. TL ek geliriniz olsa yada toplam geliriniz 10.


Aliexpress 1 tl lik ürünler

Buna ek olarak kuruşluk damga vergisi de alınıyor. Yani, tutarı TL olan bir ürün için bile 5. Besi LBluetooth kulak içi kulaklık. Satın almadan önce yorumları mutlaka okuyun.


Sadece satıcının yorumlarını okumanız yetmez. Aynı zamanda o ürün sayfasnıdaki yorumları . Hem pahalı hem de takıldığında gümrük vergisi haricinde 1TL ordino parası. Yani buradan alacağınız ürün elinize ulaştığında ürünü sipariş ettiğiniz zamanı tam olarak hatırlamamanız normal), “ Parça Sadece” ve . TL tutarında bir ücret ödeniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar