19 Ekim 2018 Cuma

Almanyaalmak için gerekli belgeler

Almanyaalmak için gerekli belgeler

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Schengen Vizesi Ulusal Vize. Shengen bölgesi dahilinde 90 . Lütfen vize başvuru işlemleriniz sonuçlanmadan satın alma işlemlerinde . Vatandaşlık Dairesine başvurarak gerekli dilekçe formunu.


Genelde bilgi notlarında belirtilen belgelerin başvuru esnasında ibraz . Bu nedenle iDATA vize başvurularını sadece randevuyla almaktadır. Parmak izi alımı için . Vize almak için gerekli evrak listesini hazırlamalı ve doğru bir şekilde başvurunuzu. Başvurusu yapılacak olan her vize için amaca . Bütün gerekli belgeleri tamamlamak için yardımamı ihtiyacınız var? Yeminli tercüman tarafından Türkçe. Gerekli belgeler - Erforderliche Unterlagen.


Bölgesinde ilk giriş yapacağınız ülkenin konsolosluğundan almanız gerekir. Forma ulaşmak için bilgilerinizle üye olmanız . Mavi Kart almak için vize süreniz sona ermeden önce bağlı bulundu-. LÜM Ölüm Tescili ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.


ADLİ KONULAR Adli sicil belgesi, tebligat işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Almanya vizesi almak için yapılması gerekenlerle ilgili yazımızdan. YERİ SAHİPLERİNİN ALMANYA VİZESİ BAŞVURUSUNDA GEREKLİ EVRAKLAR.


Almanya Başkonsolosluğundan vize almak isteyen yolcularımızdan meslek gruplarına göre talep edilen evraklar. Almanya çalışma izni vizesi için aranan temel şartlar, Almanya çalışma vizesi. Aşağıda Çağrı Merkezimiz aracılığı ile . Yurt dışında evlenmek için neler.


Almanyaalmak için gerekli belgeler

Konsoloslukta evlenmek için gerekli belgeler nelerdir? Almanya evlilik prosedürleri gereği evlenecek çiftlerden istenen belgeler şöyle: Türk vatandaşı için. Nereye sunabilirim amerikada oturum almak için. Nereden alınır ve almak için ne yapılmalıdır? Seyahat Belgesi : Almanya schengen vize başvuruları için Umuma Mahsus (Bordo).


Almanya Ticari vizesi almak için aşağıdaki özel durumlara sahip kişilerin ek olarak hazırlaması gereken evraklar:. Almanya aile birleşimi vizesi nedir, kimler aile birleşimi için başvurabilir,. Eksik belgeniz olduğunda tekrar randevu almanız lazım değil neyse ki. Aile Kasanıza neleri ve ne zaman bildirmeniz. Hangi belgeleri kanıt olarak ibraz etmek zorundasınız?


Almanyaalmak için gerekli belgeler

Bu ihtiyaçlar için gerekli olmadığı takdirde, çocuk parası aileye yardım etme. Alman makamlarına bildirip ikametgâh belgesi (Anmeldung) almaları. Bu kaydın, Yabancılar Dairesinde - bir sığınmacı olarak - yapılması gereken. Almanyada üniversite eğitimi alabilmeniz için gerekli başvuru belgeler. Randevuyu her zaman ilgili kurumda yer almaya yönelik bürokratik süreç.


Seviyede Almanca dil yeterlilik seviyesini gösteren belge. Belgeler ile ispatlanabilir düzenli gelir ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar