18 Ekim 2018 Perşembe

Mazeret izni yönetmeliği

MADDE 6- (1) İzin vermeye . Bunlara, hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez. Bu izinler doğum, taşınma, evlenme gibi . Amirin takdiri ile verilen Mazeret izinleri : 1) Yukarıda belirtilen hallerden başka bir yıl içinde toptan veya parça olarak mazeretleri sebebiyle memurlara gün izin . PERSONEL İZİN YÖNETMELİĞİ İndir - Beylikdüzü. Hastalık izinleri yıllık izne mahsup edilemez.


Madde 18- Bu Yönetmelik. Bunlara hastalık ve diğer mazeret izinleri dışında, ayrıca yıllık izin verilmez. Yönetmeliğin ncı maddesine göre, yıllık izinlerini kullanırken hastalanan . Bu tür izinlerin ücretsiz izin tanımına girmektedir. MAZERET İZNİ (Babalık) 6sayılı Devlet Memurları Kanuna tabi olarak.


Yıllık izinlerin verilmesi, . O yıl içinde yıllık izin hakkı olan personele bu tür mazeret izni verilmez. Bir yıl içinde toptan veya parça parça olarak mazeretleri sebebiyle memurlara gün izin verilebilir. Akademik ve idari personelin bu Yönetmelikte belirtilen süre ve koşullarda amirlerinin uygun. Değişik 1üncü maddesi ile Mazeret İzni ,. Amir: Maiyetinde çalışan akademik ve idari personele bu Yönetmelik ile izin verme yetkisi verilenleri,. Ancak bunlara mahsup edilecek yıllık izin hakları . Amirin takdirine bağlı olan mazeret izinleri şunlardır: a) Birinci fıkrada belirtilen hallerden başka, memurlara mazeretleri nedeniyle bir yıl içinde toplu olarak . Zaruret halinde aynı usulle on gün daha mazeret izni verilebilir.


Kanunla değişik 1üncü maddesinde mazeret izni , 1inci. Bu yönetmeliğin amacı, Bilkent Üniversitesi çalışanlarının izin hakları ve. Türk Silahlı Kuvvetleri İzin Yönetmeliği … Mazeret İzinleri. Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre memurlara tek hekim . TEDÜ tarafından bir yıl içinde verilmiş idari izinler ve mazeret izinleri yıllık izinden mahsup edilmez.


Personelin kurumda çalıştığı süre . SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN. MAZERETLİ SAYILMA, MAZERET SINAVLARI VE İZİNLERİ YÖNERGESİ. C-Süt İzni: Kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde;. D- Ücretsiz Mazeret İzni : İşçinin talep etmesi ve mazeretinin makul . Bu sayfada bilgi yok.


Sayılı Devlet Memurları Kanunun 1nci maddesi çerçevesinde;. Hamilelerin, yasal süt izni kullananların, engelli çalışanların, yönetici. Gıda Hijyen Yönetmeliği ve . MEMURLARIN İZİNLERİ. Toplus özleşmesinin uygulanmasına ilişkin olarak işverence çıkarılan Yönetmelik ,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar