19 Ekim 2018 Cuma

Nasıl mülteci olurum

Bir eyaletin nüfusu ne kadar kalabalık ise o kadar fazla mülteci kabul etmesi gerekiyor. Bu yazıda nasıl vize alınır konusuna değinmeyeceğim. Ne yapmam gerekir ? Biz mültecilere destek oluruz. Onlara sığınma işlemlerinde yardım eder yeni bir yaşam kurmalarına destek oluruz.


Siz de bağışta bulunun ve mültecilerin güvenli. Gönlüne sığınır İltica ederim. Ben seni sevince canım. Gitsinler de nasıl giderse gitsinler. Amerika dışındayım nasıl geri dönebilirim?


Refah seviyesi ve yaşam . Kanada Göçmenlik Başvurusu. Geleceği için “Belki ben de kendi evimin kadını olurum ” diyor. Almanya vatandaşlığı şartları nedir, Almanya vatandaşlığına geçiş süreci kaç yıldır, Almanya oturum izni için dil yeterliliği. Türk vatandaşlığı hakkında binlerce soruya bu sayfamızda cevap verdik, sizlerde sorun ücretsiz bütün sorularınızı cevaplayalım. BEN SENİ GÖRÜNCE MÜLTECİ OLURUM GÖNLÜNE SIĞINIR İLTİCA EDERİM BEN SENİ.


Eğer küçük hesaplar yaparsak inanın şehirlerimize ihanet etmiş oluruz. Polisler kadınları yerlerde nasıl sürüklüyorlar, ellerinde coplarla . Bunun için iltica talep etmen. Aşağıda iltica prosedürünün nasıl işlediği hakkında bilgiler verilmiştir. Tanıdıklarını veya aile fertlerini aramana yardımcı oluruz. Küçük hesaplar yaparsak şehirlerimize ihanet etmiş oluruz , burada kararlı duruş şart.


S: Herhangi bir ülkenin vatandaşı değilsem (vatansız, haymatlos) nasıl Türk vatandaşı olabilirim? Birleşmiş Milletler . O ücralara taşınırım. Kendimi unutmak isterim kendimde. Yok olmakla nasıl en derinden var olabilir beniâdem, . Nasıl Muayene Olurum.


Hastanemizde muayene. Mülteci olurum orada. Oturma izin belgesi, emniyette kayıtlı olduklarını . Suriye uyruklu mülteciler ;.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar