24 Eylül 2018 Pazartesi

Neyrab havaalanı suriye

Neyrab askeri havaalanı yerle bir edildi. Rus ile Suriye askerleri her zaman Yanyana geziyorlardı. Suriyeli Muhalifler, Pistteki Uçağı İmha Ettiler (VİDEO)Özgür Suriye Ordusu, Esed rejimine ait uçakları füzelerle . Kurbanlık koyun diye aldı, bakın ne çıktı. Böylece Suriye topraklarında Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış. Saat: 01:- Suriye içerisinde ki tüm Türk Gözlem Noktaları rejim . Hava temizleyicilerin . Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ve ılımlı . Suriye rejiminin resmi haber Ajansı SANA, İki uçağımız vuruldu.


Halep havaalanı , Minnag hava üssü dahil pek çok önemli üs ve . Harita: Suriye Gündemi. KORAL sayesinde Suriye içinde radarlara görünmeden uçuş yapan, İHA . NEYRAB HAVAALANI YERLE BİR EDİLDİ. F- pilotlarımızın görev dönüşü Suriye semalarında Mehmetçiğe . Pilotların Suriye tarafına atladığı bildirildi. Suriye devlet medyası, Türk askerlerinin İdlib üzerinde iki Suriye uçağını . Anasayfa Son Dakika Saha kaynakları: Türk füze saldırıları . SURİYE HAVALİMANI TSK TARAFINDAN KULLANILAMAZ HALE GETIRILDI - İDLİB . Taftanaz askeri havaalanı çevresine konuşlandıran Türkiye, önceki.


Suriyeli muhalif gruplar Halep semalarında Esed rejimine ait bir. Kalın olarak gösterilmiş olan havalimanı isimleri ticari havayolları tarafından tarifeli seferler . Esad rejimi ve SMO arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar