14 Eylül 2018 Cuma

Kiriş metrajı

Statik analiz programlarının verdiği çıktılar ya da elle çizilmiş projeler. Elinizdeki veri ne olursa olsun dakika gibi kısa bir . Beton metrajında en çok kafa karışan noktalardan bir tanesi kolonlar ile döşeme- kirişlerin birleşim noktalarıdır. KOLON KİRİŞ BİRLEŞİM. Bağ kirişlerinin uzunluklarını (diğer kirişlerden farklı yani istisna olarak) kalıp planından ölçüyoruz. Bu projede örneğin toplam 6m bağ kiriş.


Metraj çıkarmak için . Unsubscribe from ANALİZ AKADEMİ. Ancak binlerce bilginin olduğu paftalar üzerinde yapı elemanın adına göre metraj çıkarma süresi oldukça. CB Bilgisayar Yazılımları ve İnşaat San.


Bu sayfada bilgi yok. Beton dökülmeden önce, kalıp içi iyice temizlenmeli, gerektiğinde ıslatılmalıdır. Bu maksatla, kolonlarda dipte, konsollarda çıkışta ve yüksek kirişlerin altında . Yapı Elemanları Sembol. Görselde gördüğünüz autocad projesinde çizilmiş bir kolona ait.


Kolonun ölçüleri 60×olup yüksekliği kiriş altı 300cm dir. Bu Pin, Ender Okan Demir tarafından keşfedildi. Kırık ölçü hesabında kolonun beton ile temas eden tüm yüzeyleri hesaplanmaktadır. Paftaya sığmayan kiriş detay çizimlerinin otomatik bölünmesi, esnek ölçek sistemi, kolon kesit gruplama, dinamik pozlama ve metraj gibi güçlü özelliklerle . Döşeme altından alırsan kiriş metrajını net açıklık kullanacan. Basit kirişler üzerindeki yükleri kolon ve altındaki duvarlara iletirler.


Basılı statik proje üzerinden donatı metrajı yapmakta kolaylık sağlamaktadır. KABA YAPI ELEMANLARI METRAJ VE KEŞFİ. Kâgir yığma veya betonarme karkas yapılarda lento, kiriş , döşeme ve. KALIP METRAJ VE KEŞFİ.


Sitede firma ve inşaat sektörü için ürettiği metraj , keşif, maliyet analizi ve hakediş düzenleme paket programları tanıtılıyor. Kalıp metraji betonarme yüzey alanlarının hesaplanması ile ortaya çıkar özel bir formül diye birşey yok ama teknik olarak birtakım basit yollarla . DWG üzerinden otomatik olarak metraj hesabı çıkarabilen İLK ve TEK metraj yazılımı. Kirişsiz Döşemeler: Yükünü kiriş diye adlandırılan taşıyıcı elemanlar.


Sektöre proje, metraj ve yazılım desteği veren CB Yazılım, ülkemiz ve. Toplam ihtiyacınız olan metrajı hesaplayarak sipariş verebilirsiniz. A,B,C aksı kirişleri. Kiriş Detay Paftalarının Oluşturulması.


Zemin kat Döşeme Betonu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar