25 Eylül 2018 Salı

Emojili whatsapp durumları

Hadi en güzel kıyak durumları. Yaratıcı whatsapp durumu istiyoruuum ✋ var mı elinizde. Aşkla ilgili olmayan ve kimsenin bilmediği whatsapp durumları. Yerliteknoloji yerliteknoloji.


Kısa whatsapp durum sözleri, komik, duygusal, iğneleyici, etkileyici, aşk sözleri, ünlü sözleri, şarkı sözleri, vatsap sözleri burada. WHATSAPP DURUMLARI LİSTESİ. Annelerin ayaklarının altında cennet kokusu vardır. Merhaba sizler için pinterest.


Beğendiğiniz durum yazısını seçili hale getirip kopyalayabilirsiniz. Karizma Cool Emoji :) karizma emoji yakışıklı ifade cool relax emoji. WhatsApp emojilerin gerçek anlamı mı arıyorsun?


Siz de dikkatleri üzerinize çekmek ve yaratıcılığın dibine vurmak için bu kısa whatsapp durum güncellemelerini statünüz olarak belirleyebilirsiniz. Emoji kullanmak için, simgesine dokunup emoji seçme menüsünü açmanız yeterlidir. Klavyeye geri donmek için simgesine dokunabilirsiniz. Whatsapp emojilerin gerçek ve gizli anlamların tam listesi.


Bunları emoji , fotoğraf ve videolarla süslemesi size kalmış. BU İÇERİĞE EMOJİ İLE TEPKİ VER. Bazen öyle biri girer ki hayatınıza.


Dersiniz ki ben bu adam ile mutluluğuda, mutsuzluğumuda paylaşmalıyım. Yazdığım her şiirde,dinlediğim her şarkıda . Emoji ikonuna dokunduğunuzda aşağıda gif seçeneği belirecek. Suçsuz ifadesi Emoji ailesinin meleğidir.


Yardımsever, anlayışlı ve sevecen bir kimliğe . Emoji haberleri ve en son güncel emoji gelişmeleri cnnturk. Emoji ceketi bisikletlilere güvenlik sağlıyor. Her hafta yeni ifadeler ekleniyor!


Kullanıcı oyu: - ‎168. Hayal gücü ile harmanlanmış emoji özel mesajlarımız çok hoşunuza gidecek. Mesajları KOPYALA butonu ile hafızaya alıp istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.


Bu sayfada bilgi yok. Rahatsız edici bir durum dolayısıyla ya da bir hata yaptığımdan utandım. Hangi whatsapp emojisi olduğunu merak ediyorsan buyur gel #128579; Testi çöz ve öğren! Günɑydın diyorum seninle uyɑndığım . Hain planda emojili şifre! Cumhuriyet savcısı, polisin temmuz.


Bu makalemiz de: emojilerin gerçek anlamları nedir? Kısacası emojiler, iletişimi kolaylaştırma ve duygusal durumu ifade etme- nin yanı sıra . Emojili Mesajlar Sevgiliye Olan Hislerinizi Anlatmaya Yetiyor. Eski sevgilimin kayan yıldız emojisi olup, aylar sonra sorduğum zaman . Dikte, Karalama, Digital Touch ve Emoji düğmelerini gösteren yanıtlama ekranı.


Akıllı yanıtlar alttadır. Tapback ile hızla yanıtlamak için yazışmadaki belirli bir . Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde sevgili emoji temalı stok görseller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar