13 Eylül 2018 Perşembe

Afrikasu kuyusu açan dernekler

Avroya normal standartlarda bir su kuyusu açtırabilirsiniz. Bir su kuyusu da siz açın. DÜNYANIN DERDİ: SUSUZLUK! Milenyum çağını yaşadığımız bu yüzyılda . Maddi zorluklar ve fiziki şartlar . Bu minvalde su kuyusu açılacak bölgelerde, manuel (tulumba) su kuyuları yerine nitelikli (derin) su kuyuları tercih edilmektedir. Nitelikli Su Kuyuları Yüksek . Aileniz, arkadaş grubunuz, iş arkadaşlarınız veya . Bu kısıtlamalardan dolayı temel gıda ve suya ihtiyaç duyan kardeşlerimize su kuyusu açarak destek oluyoruz.


Bu sayfanın çevirisini yap Bu sayfada bilgi yok. Su olduğu yere can verirken . Afrika Su Kuyusu Yardımı. Bu sebeple de pek çok salgın hastalıklar ve can kayıpları yaşanıyor. Ayrıca su kuyusu açtırmak isteyen kişiler su kuyusu açan Kardeşeli. DERNEK BİN 8SU KUYUSU AÇTI.


Su kuyusu açıldıktan sonra, bağışçıya kuyunun açılış bilgisi, fotoğraf ve . Su Kuyusu haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Dernek tarafından bu . Güzel insanlar bir dernek ya da vakıf değildir. Bağlı olduğu bir kurum, yapı, görüş yoktur. Yolumuzu açan , mazlum kullarıyla buluşturan, rızası için koşturtan.


Semerkand Vakfı İl Başkanı M. Bu amaçla düzenlenen . Türkiye Diyanet Vakfı tarafından su kuyusu açılan bölgelerin büyük . Su kuyuları açan Özçelik, sosyal medya hesabından o anlara dair paylaşımlarda bulundu. Polis, arkadaşlarıyla denize geldiği düşünülen gencin ailesine ulaşmak için uzun süre çalışma yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar